Olen todella pihi käsisaippuoiden suhteen... Ostin vuosia sitten Savon de Marseillen lasiseen pumppupulloon pakatun saippuan, joka oli hintansa veroinen ja teki käsistä ihanan pehmoiset. En ole raaskinut sitä kuitenkaan toiste ostaa, vaikka saippuan lasipullo onkin edelleen päivittäisessä käytössä kylpyhuoneen altaan reunalla. :) Lasipullomme ei sisällä sitä itseään vaan sekoitelman kaikenlaisia jämäshampoita, purkinpohjia ja muita pesuaineita, joita hyödynnän käsien pesussa. :)

IIMG_7171.jpg

iIMG_7177.jpg

iiIMG_7253.jpg

Tällä kertaa täytin pullon tymäkän hajuisella Vadelma Linnalla ja siskon roskiskuormasta pelastamallani yhtä öklöllä marjashampoolla. :D Cocktailista tuli käsipesuun oikein passeli, vaikka marjaisat esanssituoksut eivät olekaan kovin miellyttäviä. :) En muista koska minun olisi viimeksi pitänyt ostaa ihka oikeaa käsisaippuaa, jämäsekoittelulla olen pärjäillyt oikein hyvin jo melkein pari vuotta ja huonoksi havaitut shampoot ja suihkusaippuatkin on tullut käytettyä hyödyksi. :)

Illalla tulossa isompaa sisustuspostausta olohuoneesta... Siihen asti toivottelen teille aurinkoista päivänjatkoa! <3