IMG_7770.jpg

Olen kertonut teille kuinka auringonvalo saa hiuksissani olevan punapigmentin korostumaan ja hiukseni näyttämään kirkkaanpunaisilta. Tämä ei ollut liioittelua sillä valon aikaansaama väri on tosiaankin räikeänpunainen. :D Ei onneksi  ihan Peppi Pitkätossun punainen mutta hyvin läheltä liippaa. Kun aurinko laskee ja valo katoaa, on tukkani taas normaali perusruskea. :D

summerday_9983.jpg

Kävimme minulle todella rakkaan sukulaisperheen kanssa tänään Linnanmäellä hurvittelemassa, jonka seurauksena koko porukkamme oli enemmän tai vähemmän huonovointinen kuumuudesta johtuen. Helteinen kesäpäivä vei totaalisesti kaikki mehut ja perushikoilun sekä jalkasäryn lisäksi tuskailen tällä hetkellä myös erittäin pahasti palanutta nahkaani (jo toista kertaa tänä kesänä). Kipu on tällä hetkellä aivan kamala - ihoa polttaa ja kirvelee, ihohuokoset ovat nousseet röpelöisen tuntuisena pintaan ja ne näyttävät valkoisilta talipalloilta ihon alla... pahinta on kuitenkin kosketusarkuus yläselässä, rintakehässä ja käsissä olkapäistä sormiin saakka. Viileästä suihkusta ei ollut mitään hyötyä ja rasvaamisen seurauksena olo on nyt tuplasti yhtä nitjakas ja lähmäisen hikinen kuin ennen suihkua. Toivottavasti tämä kitinäpostaukseni auttaa minua jatkossa muistamaan aurinkorasvan olemassa olon, ja sen että siitä on enemmän hyötyä iholle levitettynä kuin tuubin sisällä kaapissa. :D

IMG_7782.jpg

Eilen kävimme kuljeksimassa pitkin Helsingin katuja, nauttimassa jätskiä Espan puistoalueella ja katselemassa kesäisiä maisemia sekä laivoja. Kyseisen jalkapatikan puolivälissä ihanat Wondersin ballerinani menivät pohjasta rikki. Irronnut ja taittunut kengänpohja lerpatti ikävästi ja aiheutti erittäin nolon näköisen Klonkku-tyylisen kävelyn. :D Etsin itselleni lennosta toiset töppöset, kirmaten ensimmäisenä vastaan tulleen kaupan eli Tarjoustalon ovista sisään ja alelaaria penkomaan. :D Muoviahan nämä euron aleköpöttimet ovat, mutta yllättävän mukavat ja pehmeät jalassa ja söpön pyöreäkärkiset. :)

IMG_7796.jpg

Parvekkeella viihtyvän sitruspuun hedelmät eivät ole kesän aikana koossa kasvaneet, mutta herkullisen tuoreina ja syötävän näköisinä ne ovat pysyneet. Voikohan nuo oikeasti syödä syksyn tullessa vai ovatko enemmänkin koristeena? Tietääkö kukaan? :)

iIMG_7786.jpg

iIMG_7787.jpg

Kauniiseen auringonlaskuun on hyvä lopetella tämä päivä... <3 Huomiseen! <3