Ystäväni päätti muuton yhteydessä hankkiutua lopullisesti eroon Ikean Ps-malliston Kvarnsten -ruokapöydästään, jota ehti säilöä varastossaan jo vuosia turhan panttina. Pöytä on muotoilultaan niin hauskan näköinen, että päätin pelastaa sen joutumasta kaatopaikalle ja ihan uteliaisuuttani haluan kokeilla miltä se omassa kodissani näyttää. :)

Ikea_Ps2009_Kvarnsten_Thomas_Eriksson.jp

IkeaPs2009_Kvarnsten_table_1a.jpg

Ikea_PS_2009_Kvarnsten.jpg

20959176.jpg

Pöytälevy on halkaisijaltaan 110cm ja se painaa kuin synti. Keskellä pöytää ammottava reikä on suunnittelija Thomas Erikssonin keksimä hauska yksityiskohta, jonka itse tulen varmaankin peittämään kukkamaljakolla. :D

Ikea_PS_Kvarnsten_Hay_Hee.jpg

Tammipuinen pöytäni ei ole katoamassa tämän tieltä pysyvästi, vaan siirrän sen tilapäisesti verkkovarastooni huilimaan.   :) Haluan ensimmäistä kertaa elämässäni kokeilla pyöreän mallista ruokapöytää ja kun aika koittaa, kierrätän tämän Kvarnstenin itse eteenpäin. :) Millaisen reaktion pöydän persoonallinen muotoilu sinussa herättää? Onko hot vai not? :)