Tein makuuhuoneeseen muutaman pienen muutoksen minimalismin hengessä - kultainen valaisin vaihtui valkoiseen, sängyn vieressä ollut Hayn tarjotinpöytä Artekin jakkaraan ja oksarekkini Hayn Loop -naulakkoon. :)

iIMG_7325.jpg

iIMG_7347.jpg

IMG_7331.jpg

iIMG_7340.jpg

iIMG_7339.jpg

IMG_7333.jpg

iIMG_7344.jpg

Valkoinenmakuuhuone0707.jpg

Valaisimen vaihto kävi sukkelaan, kun ei tarvitse muuta tehdä kuin kiivetä sängylle seisomaan, löysätä suojakuvun ruuvia, irroittaa töpseli ja napata vanha valaisin pois ripustinkoukusta. Uuden laitto tilalle toimii samalla kaavalla käänteisessä järjestyksessä. Näppärää. :) Sängyn vieressä olevalle Artekin jakkaralle saan viherkasvin viereen hyvin mahtumaan puhelimeni (toimii herätyskellona), muuta en makkarissa yöaikaan tarvitsekaan. :)

Aurinkoista ja helteistä alkuviikkoa kaikille! <3