Piipahdin iltasella postissa noutamassa Designboxista tilaamani mayn ritiläkorin ja minun piti heti päästä postailemaan siitä. :) Kori on värisävyltään tismalleen samanlainen maalattu valkoinen ja vielä yhtä paksua terästäkin kuin String hyllyjen sivulaidat... ihan kuin ne olisivat samaa sarjaa keskenään ja samasta tehtaasta lähtöisin. <3 

iIMG_7750.jpg

iIMG_7746.jpg

iIMG_7749.jpg

Tämä ensimmäisenä saapunut Designboxin M-kokoinen kori pitää sisällään sukkahousut ja sukat. Ensiviikolla odottelen saapuvaksi samanlaista toista, jonka onnistuin löytämään Kokoun nettikaupasta kahden S-kokoisen valkoisen korin lisäksi. Hirmuisen metsästyksen takana on löytää näitä mayn koreja valkoisena. Säilytyskokonaisuuteen tarvitsen kaiken kaikkiaan 2kpl M-kokoisia ja 3kpl S-kokoisia koreja, joista yksi on nyt siis saapunut ja kolme on kotimatkalla. Mistähän taikoisin sen viimeisen puuttuvan S-kokoisen korin ensiviikoksi, että saan kaikki vaatteet ja asusteet lajiteltua omille paikoilleen... Oletteko sattuneet törmäämään näihin koreihin sisustuskaupoissa? Kaikki apu otetaan nyt vastaan! :)