Minulta on viime aikoina toivottu usein asupostauksia ja konkreettisia esimerkkejä siitä miten pärjäilen pienellä vaatevarastollani. Eilinen Sinituotteen lahjoitustilaisuus oli erinomainen syy pukeutua hieman tyylikkäämmin ja kiskaista korkkarit jalkaan, olematta kuitenkaan täydessä juhlatällingissä. Ihana pikkusiskoni toimi avustajana ja kiitos hänen, tässä muutama kuva tyylikkääksi kokonaisuudeksi muuttuneista yksittäisistä arkivaatteistani. :)

iiIMG_9194.jpg

IMG_9189.jpg

asupostaus2808.jpg

Asu koostuu samoista vaatekappaleista, joista olen postannut teille mm. TÄÄLLÄ ja TÄÄLLÄ. Neuletakki on Seppälästä, pitkä musta toppi Vilasta, housut ja korkkarit Zarasta, vyö H&M:ltä ja kello Michael Korsin. Mustavalkoinen asukokonaisuus muuttuu tyylikkääksi kultaisilla asusteilla sekä paloautonpunaisella huulimeikillä, joka oli koko hommassa "se juttu". :)

IMG_9201.jpg

piIMG_9234.jpg

En tiedä näyttääkö teidän mielestänne siltä että minulla on runsaasti meikkiä, mutta meikittömyyteen tottuneena minusta itsestäni näyttää ja tuntuu siltä. :D Meikki on kyllä hyvin kevyt ja hillitty - pohjana on pelkkää meikkipuuteria, poskilla ja kasvojen reunoilla on hipaisu aurinkopuuteria, ripsissä ripsiväriä ja huulissa punaista. Luomiväriä tai kulmaväriä en käyttänyt lainkaan.

iIMG_9209.jpg

Asusta saa rennon ja arkisen tekemällä pieniä muutoksia, kuten asusteiden ja punaisen huulipunan poistaminen sekä korkkarien vaihtaminen mustiin tennareihin. :)

Asupostauksen vastapainoksi on illalla tulossa sisustuspostausta... Mielessäni on muutama pieni muutos olohuoneeseen ja ruokailutilaan, jotka todennäköisesti tulen tekemään kohta alkavan viikkosiivouksen yhteydessä. Kivaa päivää kaikille! <3