Löysin Selected Femmen syyskauden uutuuksista itselleni aivan ihanan Denni-paidan, joka sopii sekä sporttiseen arkimenoon että työpaikalle tai illanistujaisiin, riippuen siitä minkälaiseen alaosaan sen yhdistää. Itse kokeilin sitä kahden erilaisen alaosan kanssa - valkoisten pillihousujen sekä mustien shortsien.

 iIMG_8141.jpg

Pehmeä paita on materiaaliltaan hieman läpikuultavaa viskoosisekoitetta ja malliltaan se rennon väljähkö, jossa takakappale on hieman pidempi kuin etuosa. Avaran pääntien ja normaalia suurempien hihansuiden ansiosta paita näyttää tavallista trikooteepparia paremmalta. :)

Feminine_casual_sport_style.jpg

Mustavalkoinen hieman sporttinen asukokonaisuus syntyy farkuista, nahkaisista tennareista, Femme-paidasta sekä simppelistä nahkalaukusta. Vaikka vaatekappaleet ovat hyvin tavanomaisia, voi materiaalivalinnoilla silti saada asusta tyylikkään ja naisellisen. 

iimg.jpg

Kiskaisin suihkun jälkeen jalkaani valkoiset Zaran lempihousuni ja Tarjoustalon alelaarista löytämäni ballerinat, joiden kanssa uusi paitani sopii kivasti yhteen. Siveellisyyssyistä ohuen paidan alla on valkoinen toppi, sillä mustat rintaliivit kuulsivat todella häiritsevästi paidan läpi. :D

IMG_8130.jpg

Business_Elegance_outfit.jpg

Työpaikalle tai muuhun siistimpään menoon vaihtaisin farkut siistimpiin housuihin (tai hameeseen), tennarit korkkareihin ja laukuksi juhlavamman veskan. Viileää iltaa varten pakkaisin laukkuuni mukaan mustan tai valkoisen neuletakin...

iIMG_8133.jpg

En omista tällä hetkellä mustia housuja, joten kokeilin korkkarikokonaisuutta mustien shortsieni kanssa. Yritin ängetä korkkareitakin jalkaan saadakseni kunnon asukuvat, mutta jalkani olivat niin turvoksissa etten saanut kenkiä kinttuihini. :D Kesän helteet ovat muotibloggaajille varmaankin yhtä painajaista, hikeä puski pintaan vaatteita vaihtaessani niin paljon että mietin pitäisikö käydä suihkussa toistamiseen. :D

iIMG_8144.jpg

Kuten pelkäsinkin, loppui hiustenkasvatusprojektini lyhyeen. :D En enää jaksanut taistella olkapäille asti ylikasvaneen reuhkani kanssa, joten leikkasin tukkani tuossa muutama viikko sitten. Malli on eteenpäin pitenevä ja takaa rikottu polkka. Hiusväripakettiin tarttuminen houkuttelee kovasti, mutta toistaiseksi olen sentään tässä asiassa onnistunut malttamaan mieleni ja pärjäillyt auringon vaalentamalla luonnonvärilläni. :D 

Kivaa iltaa kaikille! :)

(Tuotekuvat: Stockmann, postaus sisältää mainoslinkin)