Ystäväni kätköistä löytynyt Ikean PS-malliston pyöreä Kvarnsten-pöytä on nyt paikoillaan, kiitos nostoavuksi tulleen apulaiseni. :) Pöytä painaa melkoisesti ja se on muodoltaan sellainen, etten itse saanut sitä nostettua pystyyn jalkojen kiinnityksen jäljiltä. Samaan syssyyn kannoimme tammisen (myöskin hyvin painavan) ruokapöytäni varastoon, ja vaikka tammea olenkin oppinut rakastamaan ja tykkäsin pöydästäni todella paljon, olen tähän vaihdokseen äärettömän tyytyväinen. <3

iIMG_7957.jpg

Mies-ystävänikin innostui kuvailemaan ja pakko sanoa, että hänellä on kyllä kuvaussilmää. Jännä on aina nähdä toisten ottamia valokuvia, sillä niissä on aina erilainen fiilis ja erilaiset tarkennuskohteet kuin mitä itse tykkään täällä huushollissani kuvailla. :D Huomenna postailen teille pöydästä paremmin, sillä koti on tällä hetkellä sotkun vallassa enkä jaksanut edes harkita siivoamista. :D

IMG_7947.jpg

iIMG_7945.jpg

Pöytien kanniskelun kunniaksi kohotimme terveelliset drinksut, jotka sisälsivät BonAquaa, appelsiinituoremehua, tilkan verigreippimehua sekä sitruunaa. :D Pirteää perjantai-iltaa kaikille ja huomiseen! <3