Viikon verran vaivannut pieni flunssanpoikanen iski kunnolla eilen. Tukkoisen nenän ja kutisevan kurkun vuoksi nukkuminen oli viime yönä yhtä tuskaa eikä meistä kumpikaan saanut unenpäästä kiinni. Katselimme yöllistä ukkosta makuuhuoneen ikkunasta ja pariin otteeseen ukkonen rysäytti niin lähelle että teki mieli mennä piiloon sängyn alle. Tänään selvisi että ukkonen oli osunut isoon kuuseen noin 100m päässä meidän kotitalosta ja saanut melkoista tuhoa aikaan, joten ei ihme että pelottikin. :D 

iIMG_9113.jpg

iIMG_9126.jpg

iIMG_9115.jpg

Koko päivä on mennyt sohvalla ja sängyssä pötkötellessä ja parin tunnin päiväunetkin tuli otettua tytön kanssa. Tyttö alkaa olemaan vuorokauden sairastamisen jälkeen jo hieman paremmassa kunnossa, mutta oma vointini on mennyt kehnompaan suuntaan. Toivottavasti tämä on vain perusflunssaa ja olisin itsekin elävien kirjoissa pikapuoliin. Meidän unelias sunnuntain viettomme jatkuu hauskan The Jungle Bunch -animaatioelokuvan parissa ja toivottelen kaikille mukavaa päivää! <3