Vietin aamuni Ikean Ihana Aamu-teemaa kantavan kuvastolanseerauksen merkeissä ja pääsin tutustumaan tuleviin uutuustuotteisiin ensimmäisten joukossa. Lanseeraustapahtuma toteutettiin tällä kertaa aivan ihanalla ja erityisellä tavalla - presentaatiota seurattiin webcastin välityksellä Ikean toimittaman runsaan ja herkullisen aamiaistarjoilun kanssa. Aamiaispaketistani löytyi suussa sulavien herkkujen lisäksi myös valkoinen aamutakki sekä tohvelit, joihin vilukissana kääriydyinkin mieluusti. :)

iIMG_8644.jpg

iIMG_8655.jpg

IMG_8641.jpg

Herkkukassista paljastui mm. vastapaistettua ruisleipää, lohta, homejuustoa, croisantteja, mansikkahilloa, kahvia sekä suosikkisettini ainesosat turkkilaista jogurttia, tuoreita marjoja sekä satumaisen makuista granola-sekoitusta. <3 Näin hyvää ja runsasta aamiaista en olekaan syönyt pitkään aikaan, olo tuntui suorastaan kuninkaalliselta valkoisessa aamutakissani herkkuja napostellen. :) Korjaava ryhtiliike omiin aamuihini voisi olla paikallaan, kuulun nimittäin siihen joukkoon joka suorittaa aamun pakollisuudet kuin automatisoitu robotti - herätys, kahvit tippumaan, pikasuihkuun, puuroa napaan, ja kaikki vartissa. :)

IMG_8633.jpg

iIMG_8639.jpg

iIMG_8650.jpg

iIMG_8656.jpg

Ikean uuden kuvaston kantava teema on hyvinvoinnin maksimointi, joka on noussut merkittävään arvoasemaan maailmanlaajuisesti. Kokonaisuuksissa huomioidaan entistä enemmän arkielämisen sujuvuutta ja erityisesti elämänlaadun parantamista, eikä sisustus ole enää pelkkää ulkokuorta ja kauniita esineitä. Kuvaston pääosassa ovat makuu- ja kylpyhuoneet, joilla on suuri vaikutus hyvinvointiimme ja sujuvampaan arkeen. Tänään ilmestyvästä kuvastosta löytyy paljon laadukkaita, toimivia ja hyvännäköisiä sisustusratkaisuja, jotka on valmistettu kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti ja jotka sopivat jokaisen kukkarolle. Kuvastoa voit käydä selaamassa täältä: onlinecatalogue.ikea.com

Goodmorningsunshine_1.jpg

makeyourday_02.jpg

Peacefulshowertime05.jpg

Warddrobefromheaven2.jpg

Thingstobefound04.jpg

IKEAn toteuttama Life at home -kyselytutkimus osoittaa, että asuinpaikasta riippumatta ihmiset haaveilevat samoista asioista. Useimmat haluaisivat suuren, kylpylämäisen kylpyhuoneen ja viihtyisän makuuhuoneen. Toisaalta pienet kodit ja kimppakämpät yleistyvät jatkuvasti, joten monikäyttöiset huonekalut ja nerokkaat säilytysratkaisut tulevat todella tarpeeseen.

”Makuu- ja kylpyhuoneiden on mielestämme oltava sekä kauniita että toimivia. Uusien tuotteidemme avulla haluamme näyttää, kuinka tärkeitä nämä tilat ovat hyvinvoinnillemme. Suuri vaikutus on jo sillä, että säilytystilaa on riittävästi ja joka tavaralle on oma paikkansa. Yleensä tilasta ei voi tehdä suurempaa, mutta siitä voi aina tehdä toimivamman. Yli kolmannes makuu- ja kylpyhuonemallistoistamme on uudistunut kokonaan, ja nyt voimme tarjota asiakkaillemme entistä kattavampia sisustuskokonaisuuksia näihin tiloihin. Lisäksi sekä patjamallistomme että peitto- ja tyynymallistomme ovat uudistumassa kokonaan”, IKEA Suomen sisustuspäällikkö Pia Björkell kertoo.

KLIKKAAJAINSPIROIDU_IKEA14-15.jpg

IMG_8646.jpg

Ihanaa päivää kaikille! <3

(Yhteistyössä: Ikea Suomi)