Olen käyttänyt Erittäin Hieno Suomalainen -sarjan täysin silikonittomia hiustenpesutuotteita nyt muutaman kuukauden putkeen ja hiukset ovat paremmassa kunnossa kuin koskaan. Tyytyväisyydestäni huolimatta havaittavissa oli pienoista tuoksukyllästymistä ja vaihtelun vuoksi halusin kokeilla välillä jotakin muuta. Saksalaisen palkintojakin niittäneen ekomerkin Stop the water while using me -sarjan tuotteissa on käytetty luomukosmetiikasta tuttuja luontaisia ainesosia ja tuoksuaromeja, eivätkä ne sisällä keinotekoisia väri- tai säilöntäaineita, kuten ei myöskään silikonia. Omaa arvostustani lisää myös tuotteiden ekologinen valmistustapa, eläinkokeettomuus sekä kierrätysmateriaalista valmistetut pullot.

piIMG_9041.jpg

Stopthewaterwhileusingme.jpg

Päädyin ostamaan I Love Your Hair -nimeä kantavan lahjapakkauksen, joka sisältää 200ml kokoiset shampoon, hoitoaineen sekä suihkusaippuan. Tuotteita on saatavana myös erikseen ostettuna 200ml ja 500ml pumppupulloissa. Suomessa toimivat jälleenmyyjät kuten Designbox, My O My ja Olkkari eivät toistaiseksi ole ottaneet valikoimaansa 5L jättikokoista täyttöpulloa, mutta heidän kauttaa sellaisenkin voi varmasti tosifani tilata. :) 

piIMG_9065.jpg

piIMG_9025.jpg

Tigerista ostamani bambuinen hammasharja oli jo sen verran vanha, että se sai väistyä uuden tyylikkään mustavalkoisen tieltä. Yhden pesukerran kokemuksellani ei isoa analyysia saa aikaan, mutta ihan ok vempaimelta vaikuttaa. :) Uusi mustavalkoinen harja sai kaverikseen villimintun makuisen mustavalkoiseen tuubiin pakatun ekotahnan, joka pientä pikanttia sivumakua lukuunottamatta ei suutuntumalta poikkea perus Pepsodentistä. Raikasta tuli. :)

piIMG_9007.jpg

iIMG_9011.jpg

Tuotteet ovat erittäin riittoisia, pieni herneen kokoinen pisara Rosmariini & Greippi -shampoota riittää puhdistamaan lyhyet ja puolipitkät hiukset. Hoitoaineen jälkeen hiukset olivat ihanan tuoksuiset ja todella pehmeät ja helposti kammattavat. Sitruuna & Hunaja -suihkusaippuan osalta en huomannut oikeastaan muuta eroa Family Freshiini verrattuna kuin herkullisen tuoksun...

iIMG_9006.jpg

piiIMG_8998.jpg

Pumppupullot oli pakattu ihanaan mustavalkoiseen kierrätyspahvista valmistettuun pahvirasiaan, jonka aion säilyttää tulevan joulun lahjapaketointia varten. :)

iIMG_9069.jpg

Loppuun vielä luonnonmukaisuutta edustava epäonnistunut taidekuvani, kasvi näyttää nimittäin ihan siltä että popsisi pumppupulloni lounaaksi. :D Nyt kun tarkemmin mietin, niin kuvahan sopii teemaan oikein hyvin - tuotteet ovat myrkyttömiä ja vaarattomia, jopa nautittuna. :D Älkää kuitenkaan hörpätkö pullosta vaikka niiden tuoksut ovatkin kuin tuoreesta hedelmästä puristettu mehu villiyrteillä maustetuna. :)

Ihanaa iltaa kaikille ja huomiseen! <3