Makuuhuone on sisustuskokonaisuutena ehdottomasti oma tämän hetkinen suosikkini, mutta valokuvaamisen kannalta paras pala kodista on olohuoneessa, ikkunanurkasta keittiökulmaukseen viistottain kuvattuna. Tämän kuvausalueen sisäpuolella näkyvät asiat ja yksityiskohdat kertovat parhaiten sisustustyylistäni ja siitä yksinkertaisuudesta jota olen kotiini tavoitellut viimeisen 1,5 vuotta. Tämä etualalla näkyvä sohvanpuolisko on myös lempipaikkani, siinä hoituu sekä elokuvien katselut että bloggaamiset. :)

iIMG_8769.jpg

iIMG_8774.jpg

iIMG_8742.jpg

Loppukevennykseksi haluan jakaa teille hauskan videon minun ja tytön ratsastuskilpailusta, arvatkaa kumpi voitti?!?. :D Kuvaa klikkaamalla siirryt Youtubeen lataamaani videoon! :) 

P%C3%A4iv%C3%A4puistossa_Ratsastuskilpai

Iloista alkanutta uutta viikkoa kaikille! <3