1000 tavaran haastepostaukseni ovat monen mielestä olleet sekavia ja tavaramäärää on ollut vaikea erillisten postausten vuoksi hahmottaa. Aamulla mieleeni putkahti hauska postausidea, jonka avulla asiaan tulee hieman selkeyttä. :) Melkoinen tavaranpuljaaminenhan tästä postauksestani aiheutui, mutta sainpas kuvattua noin 99% kaikesta sisustustavarasta sekä keittiö- ja kattausvälineistä yhdessä läjässä. :)

IMG_8720.jpg

iIMG_8714.jpg

iIMG_8723.jpg

iIMG_8726.jpg

iIMG_8721.jpg

Tavaroiden laskeminen jäi tällä kertaa välistä, mutta veikkaisin että yhteenlaskettu lukumäärä on noin 190kpl. Postausta varten tyhjensin kaikki huoneet ja kaappien sisukset pikkutavaroista, ja kahta uunivuokaa, paistinpannua sekä leikkuulautaa lukuunottamatta myös kaikki astiani sekä keittiövälineeni ovat tässä. Lisäksi kuvasta puuttuu parvekkeella olevat muoviset kukkaruukut (4kpl), varastoon siirtämäni Eva Solon yrttiruukut (4kpl), TuplaKupla-pöytävalaisin sekä sisustustekstiilit, kuten torkkupeitot sekä koristetyynyt. Irtotavaroiksi voisi ehkä laskea myös papereiden säilytyksessä käytetyt Iittalan Vakka-laatikot, jotka jätin (unohdin) tavarakasasta. 

iIMG_8732.jpg

iIMG_8728.jpg

iIMG_8724.jpg

iIMG_8709.jpg

iIMG_8727.jpg

Vaatteet, pienkoneet, kattovalaisimet, lakanat, muut kodin tekstiilit (tyynynpäälliset, torkkupeitot, verhot, matot, tyynyt ja peitot), tytön lelut, kirjat, elokuvat ja askartelutarvikkeet sekä siivousvälineet ja pesuaineet tekisivät yhdessä toisen samanlaisen satsin, joten aika pieneen tilaan kaikki kodin irtaimisto mahtuisi. :) Mikäli muuttaminen olisi ajankohtaista, pakkaisin kaiken mahdollisen kahvinkeittimestä ja vaatteista alkaen lainalaatikoihin ja yhteen rullakkoon, johon mahtuu yhteensä 10 laatikkoa pinottuna. Loput muuttokuormasta olisi pelkkiä huonekaluja sekä arkiaarteeni - kuivaava pesukone. Toivottavasti tämä selkeytti sisustustavaran ja keittiötarvikkeiden määrää. :)

Kivaa perjantaita kaikille! <3