Kylpyhuone ei kuvien kautta vaikuta yhtään niin viihtyisältä, kuin se aamun somistuksen jälkeen omaan silmääni näytti. :) Pyykinkuivausteline pestyine tyynynpäällisineen ei myöskään ole esteettisyyden perikuva, mutta toisaalta tämä on meillä tavallista arkea joten en alkanut siirtämään sitä poiskaan. :)

IMG_8783.jpg

Kylpp%C3%A4rikollaasi1.jpg

Kylpyhuone on tilava ja pintamateriaaleiltaan boordiraitoja ja puunsävyistä paneelikattoa lukuunottamatta yllättävän nykyaikainen ollakseen jo 12-vuotias. Kalusteiden osalta kaipaisin pientä uudistusta - lähinnä ovien, vetimien, tason, altaan ja hanan vaihdolla. Myös suihkuseinän suhteen olen miettinyt vaihtoehtoja, en haluaisi enää tuollaista tylsää seinää vaan kaarevan suihkukopin sisääntyöntyvillä ovilla ilman allasta. Ikean uuden kuvaston ja sisustussuunnittelijan pitämän presentaation seurauksena olen alkanut nyt miettimään kylpyhuoneen tärkeyttä uudella tavalla ja luulen että syksyn myötä saan itsestäni puristettua pienen kylppärirempan verran sisua ja energiaa ulos. :)

iIMG_8785.jpg

IMG_8841.jpg

Pesukoneen päällä on kaksi Mayn -ritiläkoria, joista pienemmässä on pesuaineita ja suuremmassa rullattuja pyyhkeitä. Pyyhkeet näyttävät tosi hyvältä koriin pinottuna ja aion monistaa tämän pienemmässä koossa käsipyyhkeillä täytettynä tuohon allastason päälle. 

Kylpp%C3%A4rikollaasi2.jpg

IMG_8823.jpg

Minua muistettiin tänään kauniin pinkillä kukalla ja olen kahdenvaiheilla pitäisikö se siirtää kylpyhuonetta somistamaan... Kylppäristä löytyy pikkuisen pinkkiä jo valmiiksi Sinin Roosa-nauha silityslaudan ja Lastensairaala -kampanjan säätövarsimopin muodossa, joten tuo kukka kruunaisi kivasti koko tilan. <3 Pinkkien pyyhkeiden ostamista olen myös miettinyt, mutta kyseistä asiaa vatvoessa on mennyt jo kohta vuoden päivät, joten ehkäpä ne eivät ole minun juttuni. :)

Illaksi olen varannut teille olkkari-aiheisen postauksen koristetyynykokoelmastani, joten olkaahan kuulolla! Kivaa päivänjatkoa kaikille! <3