Hayn Loop-naulakko on viettänyt kesää tytön huoneessa ja kivasti onkin sopinut muiden kalusteiden joukkoon. Nyt syksyn tullessa sitä kuitenkin tarvitaan taas eteisessä, joten nappasin muutaman kuvan teillekin nähtäväksi ennen kuin naulakko palaa takaisin omalle vanhalle paikalleen. ♥

IMG_9177.jpg

iIMG_9172.jpg

iIMG_9178.jpg

iIMG_9183.jpg

iIMG_9174.jpg

Samalla ajattelin laittaa pystyyn pienen pika-arvonnan, jossa joku mustavalkoinen aakkosfani voittaa omakseen alla olevassa kuvassa esiintyvän aakkosprinttikehyksen. :) Musta A4-kokoinen kehys on muovia ja sisällä oleva printti on itse Arne Jacobsenia mukaillen tuunattu ja kartongille tulostettu. Sain aikoinaan kaksi kehystä yhden hinnalla ja tulin tuunanneeksi näitä tuplata, joten pistäkäähän kaikki halukkaat minulle kommenttiboksiin ilmoitus arvontaan osallistumisestanne, niin saan ylimääräisen pois hyppysistäni pyörimästä! :D Arvonta päättyy jo tänä iltana heti vuorokauden vaihduttua (klo 00:00) ja voittajaa huhuilen huomisen postauksen yhteydessä! :)

IMG_9180.jpg

Aurinkoista päivää kaikille! <3