Olohuone on kooltaan 20m2, mutta massiivinen sohvani saa sen näyttämään pienemmältä ja pitkulaisemmalta 110cm syvyytensä vuoksi. Samalla kun vaihdoin sohvan jalkojen pohjaan uudet huopatarrat, kokeilin miltä olohuone näyttäisi pelkillä Hay Hee Lounge -nojatuoleilla. Nojatuolien kanssa efekti on täysin päinvastainen, olohuoneesta tuli halli. :D

piIMG_7653.jpg

iIMG_7660.jpg

iIMG_7659.jpg

Jotain kivaa tässä kuitenkin on, vaikka kaksi Hay Hee Loungea ei riitäkään pikkupöydän kanssa täyttämään 4x5m kokoista tilaa. Tuoleja pitäisi olla vähintään yksi enemmän ja taustaseinälle pitäisi keksiä jotakin täytettä, jolla saisi hieman kodikkaampaa ilmettä. Ideana tämä on kuitenkin täysin kelvollinen ja varsinkin pienemmässä olohuoneessa uskon tämän kaltaisen kalustuksen toimivan todella hyvin. Postailin teille helmikuussa ajatuksiani sohvattomuudesta ja vaikka tämä ei tälläisenään omassa olohuoneessani toimikaan, vahvistui mielipiteeni siitä että sohva ei ole välttämätön huonekalu edes tilavassa kodissa. :)

Illalla tulossa toivepostaus vaatteiden karsimisesta ja erilaisista tavoista päästä karsintaprojektissa alkuun. Olkaahan siis kaikki vaatevuorien kanssa painivat kuulolla! Letkeää lauantaita! :)