Tein ruokamarketista taas superlöydön - kaksivanaiset perhosorkideat maksoivat vain 5,99€! Moni muukin oli päivän aikana löytönsä tehnyt, sillä valkoisia ei ollut kuin tämä yksi jäljellä (pinkkejä sen sijaan useita kymmeniä). Orkideat ovat niin tyyriitä, etten kovin monesti vuoden aikana raaski niitä ostella, ne kun viihtyvät hoidossani hieman huonosti. :)

iIMG_8895.jpg

iIMG_8896.jpg

iIMG_8890.jpg

Tein tänään puutarhurin hommia ja hyvästelin hyvin palvelleen traakkipuuni. Isoon Kubus-kulhoon vaihdoin sen seurauksena uuden asukkaan ja muutamat muutkin pussukat ja purnukat joutuivat asukasvaihdantaan. Voin taas hetken aikaa ihastella neljän suosikin suoraani tuossa tason päällä - Orkideaa Uashmaman pussukkassa, Kubus -kynttilänjalkaa ja -kulhoa sekä AJ-valaisinta. ♥ Valaisimesta muuten tulikin mieleeni, että minun pitäisi siirtää se piakkoin tytön huoneeseen, kuten keväällä lupasin. Valaisin on niin hyvin integroitunut tuohon, etten millään raaskisi sitä tehdä... :) 

Kiitos kaikille kommenteista, joita onkin runsaslukuisesti tullut viime päivien ajan! <3 Kärsin parhaillaan kovenevasta päänsärystä, joten vastailen teille huomenna kun olen (toivottavasti) paranemaan päin. Hieman on viitteitä myös orastavasta flunssasta, mutta pidän toivoa yllä että auringonhattu-uute, vitamiinilisä ja sitruunatee auttavat vastustamaan pöpöä. :) Huomiseen! <3