Hei, olen kahviaddikti! :) Aamuni eivät käynnisty ilman isoa höyryävää kahvikupposta... Työn lomassa vietetyt kahvitauot eivät tunnu tauoilta ilman kahvia... Ruoan jälkeinen kahvihetki auttaa ruoansulatuksessa ja ehkäisee ruokaraukeutta (väsymystä)... Rentouttavat iltakaffet nautiskelen omassa rauhassa tytön mentyä nukkumaan, ikäänkuin palkintona suoritetusta päivästä. :) Suosikkini kahvimerkeistä on kautta aikain ollut Pauligin Presidentti. Olen kokeillut useita eri merkkejä, mutta Presidenttiin aina palannut takaisin sen täyteläisen maun vuoksi. Ystäväni kanssa olen monesti kinastellut kahvimauista - hän on sitä mieltä että kaikki kahvit maistuvat samalta, mutta omassa suussani maistan kyllä selvän eron esimerkiksi Presidentin ja Kulta Katriinan välillä. :D Kyseinen kinastelukaverini piipahti kylässä ja toi mukanaan maistiaiseksi Pauligin Presidentti Gold Label -kahvia. :)

IMG_8030.jpg

IMG_8040.jpg

President Gold Label on paahtoasteeltaan tummempi kuin perus Pressa, maku on intensiivisempi ja kestää suussa pitempään. Tykkäsin tästä todella paljon, vaikka tummapaahtoiset kahvit eivät olekaan ihan minun juttuni (esim tumma Juhlamokka on aivan liian tujua). Laatukahvit ovat aina parhaimmillaan itse jauhettuna ja mustana juotuna, mutta ajansäästön vuoksi ostan kahvini lähes aina valmiiksi jauhettuna ja juon sen maidolla. :) Tässä postausta naputellessani hörppäilen toista kupillista kyseistä kaffetta ja vaikka tämä oikein hyvää onkin, taidan kustannussyistä ostaa jatkossakin tavallista Presidenttiä. :) 

Tämmöinen pikapostaus tähän väliin ennen illan asupostausta. :) Ulkona muuten alkoi juuri nyt ukkostaa, ihanaa! <3