Iittala vihjaili jo keväällä ihanista syysuuttuuksistaan ja olen odottanut siitä asti, että pääsen hypistelemään harmaata Leimua sekä keltaisia Nappula-kynttilänjalkoja. Harmaalla lasilla varustettu betonijalkainen Leimu on luonnossa todella kaunis eikä tuotekuva anna sille lainkaan oikeutta. Harmaansävy on ihanan utuinen ja valon ollessa päällä, se hohkaa kaunista kodikkuutta ja tunnelmaa. 

Iittala_Leimu_harmaa_2014.jpg

Iittala_nappula_keltainen_pieni.jpg

Iittala_nappula_keltainen_iso.jpg

Yleensä syksyyn ajoittuvat keltaiset ja oranssit värit ovat olleet ruskeaan taittavia murrettuja ja lämpimiä sävyjä. Nappuloiden keltainen sävy yllätti kuitenkin erittäin positiivisesti, sillä se on melko lähellä tytön huoneen kirkasta sitruunankeltaista seinämaalia. <3 Valkoinen monihaarainen Nappula-kynttelikkö ei sen sijaan aiheuttanut ihastelua. Muoto on toki kaunis, mutta minusta Nappulan selkeä ja virtaviivainen perusolemus ei tässä uudessa kynttelikössä toteudu lainkaan. Liian sekavaa ja liikaa väkkäröitä liian pienessä koossa. Suurempi ympärysmitta olisi ehkä pelastanut tämän luomuksen, ainakin itse kaipaisin enemmän ilmaa yksittäisen kynttiläalustan ympärille. 

Iittala_Nappula_kynttelikk%C3%B6_2014.jp

Iittala_uutuudet_082014.jpg

Tänä syksynä en aio sisustaa kotia väreillä, mutta tytön huoneeseen tuollainen yksi pienempi keltainen Nappula sopisi ihanasti. Turvallisuussyistä hänen huoneessaan ei kuitenkaan poltella kynttilöitä vielä vuosiin, joten tyydyn ehkä ihastelemaan näitä uutuuksia pelkkien kuvien kautta. :)

Kivaa keskiviikkoa kaikille!

(Kuvat: Iittala.fi)