Olen jo hetken harkinnut ruokailutilan seinähyllyjen poistamista, mutten ole saanut lopullista päätöstä tehtyä. Taustaseinän raitakuvioinin tulen pakkeloimaan ja peittämään sileäksi, se on varma, mutta hyllyjen kohtalosta olen kahden vaiheilla. Hyllyt itsessään ovat mielestäni edelleen tosi kivat ja niihin saa kauniisti esille yrttejä sekä viherkasveja, mutta kaikella on aikansa ja tämän aika taitaa olla nyt pikkuhiljaa ohi. :)

iIMG_5790.jpg

iIMG_5680.jpg

iIMG_5679.jpg

Hyllyjen paras puoli on tuo hyllyillä olevien tavaroiden ja kasvien heijastuminen ja sen luoma peilaava efekti. Ihanuudestaan huolimatta kaipaan kokonaisuudelta jotain simppelimpää ja yksi ajatuksissani muhinut idea olisi ripustaa seinälle vaalea jättikokoinen taulu, jota olen jo luonnostellut ja jonka tekisin itse... Pieni probleema on myös siinä etten halua säilyttää mitään ylimääräistä  epämääräisen tulevaisuuden tarpeen varjolla, mutten ole valmis luopumaan hyllyistäni kokonaan, varsinkaan nyt kun Ikea ei enää valmista korkeakiiltovalkoisia Lack-hyllyjä. Saisinkohan teiltä apua ja mielipiteitä mihin suuntaan vaakakuppini voisi hyllyasiassa kallistua? Pitäisikö minun jatkaa ajatusten kypsyttelyä ja odottaa selkeän ratkaisun syntymistä, vai alkaa tuumasta toimeen ja mennä riskillä eteenpäin? :)