Kotimainen perheyritys Sinituote Oy yhdisti voimansa meidän kuluttajien kanssa ja yhdessä saimme kerättyä huikeat 208 260,60 euroa uuden lastensairaalan hyväksi! Tämä ainutlaatuinen hanke tuottoineen toimii siemenrahastona maailman parhaalle lastensairaalle ja pienentää tulevaa lainarahan tarvetta tuntuvasti. Lastensairaalahankeella on myös toinen tärkeä yhteiskunnallinen vaikutus - se muistuttaa meitä suomalaisia yhteisöllisyyden tärkeydestä, inhimillisyydestä ja lähimmäisen rakkaudesta. Me rakennamme jokainen päivä uutta pohjaa tulevalle sukupolvelle ja yhteen hiileen puhaltamalla voimme turvata lapsillemme paremman tulevaisuuden. <3

iIMG_9276.jpg

iIMG_9294.jpg

Lahjoitussumma koottiin iloisen värisillä Sinituotteen Uusi Lastensairaala –kampanjatuotteilla, johon kuului myös lapsille suunniteltuja tuotteita. Kampanja antoi tavallisille ihmisille helpon tavan osallistua hankkeeseen ja me kuluttajat lähdimmekin innolla mukaan talkoisiin. Ostamalla arkisia, joka kodissa tarpeellisia tuotteita pystyi jokainen osallistumaan kampanjaan itselleen sopivalla panoksella, sillä tuotteita oli tarjolla useassa hintaryhmässä ympäri Suomen.

lastensairaala_kampanja.jpg

IMG_9255.jpg

Kodin siisteys on perheen yhteinen asia ja harvoja kotitöitä, joita koko perhe voi vielä tehdä yhdessä. Kodin puhtaanapitoon liittyy myös kasvatuksellinen näkökulma. Omien jälkien korjaaminen kannattaa opettaa lapselle mahdollisimman varhain, sillä se  helpottaa perheen arkea, ja opettaa lasta omatoimisuuteen ja vastuunkantoon. Sinituotteen tavoitteena on tehdä suomalaisten perheiden arjesta vähän helpompaa luomalla laadukkaita välineitä, joilla kodin siisteyden ylläpito sujuu mahdollisimman pienellä vaivalla. Näin jää enemmän aikaa lasten ja vanhempien yhdessäololle!

” Rakentamisen aloittaminen ja alkuperäisen keräystavoitteen täyttyminen on suuri hetki meille kaikille. Samalla on tärkeää muistaa, että työt ovat vasta alkaneet ja paljon on edessä. Jokainen lahjoitettu euro on käytettävä huolella. Sairaalan rahoituksessa on mittava lainaosuus, jota jokainen lahjoitettu euro lyhentää. Sinituotteen merkittävä lahjoitus vastaa tähän tavoitteeseen ja antaa meille kaikille mallia tulevien vuosien tekemiseen maailman parhaan lastensairaalan hyväksi”,  kiittää Uusi Lastensairaala säätiön puheenjohtaja Anne Berner.

iIMG_9315.jpg

Uusi lastensairaala maksaa 160 miljoonaa euroa, josta HUS ja valtio maksavat puolet. Lastensairaalan rakentamiseksi perustettu tukiyhdistys on jo kerännyt yksityishenkilöiltä ja yrityksiltä 30 miljoonaa euroa, mutta lastensairaalan rakentamiseen tarvitaan vielä lainarahaa 50 miljoonaa euroa. Summa saatiin kokoon eilen 26.8. Sinituotteen lahjoitus on siemenraha, jonka avulla lainantarve vähenee. Uuden sairaalan on määrä valmistua Helsingin Meilahteen vuonna 2017.

Lastensairaalahanke on itselleni erityisen tärkeä ja Uusi Lastensairaala säätiön puheenjohtajan Anne Bernerin sekä Sinituotteen toimitusjohtajan Ilkka Brotheruksen koskettavat puheenvuorot lahjoitustilaisuuden yhteydessä saivat minut vetistelemään kamerani takana. <3 Itse tilaisuus oli hyvin intiimi ja kaunis, hyvän asian puolesta on helppo hymyillä! <3

iIMG_9286.jpg

IMG_9247.jpg

iIMG_9263.jpg

On ollut suuri ilo ja kunnia saada olla mukana CASA Blogien ja Sinituotteen yhteisessä Uusi Lastensairaala -mainoskampanjassa! <3 Ilkka Brotherusta lainatakseni - Kiitos kuuluu kaikille! <3

(Yhteistyössä: Sinituote & Uusi Lastensairaala 2017 -hanke)

PS: Eilinen kehysarvonta on suoritettu ja random.orgin arvontakonetta apunani käyttäen voittajaksi valikoitui numerolla 34 kommentoinut Elena! Laitathan Elena minulle omat yhteystietosi pikimmiten osoitteeseen miia(a)omakotivalkoinen.fi! Kiitos vielä kerran kaikille osallistujille! <3 <3