Kävin shoppailemassa tytölle uusia syysvaatteita HM.comista ja kylläpäs olikin ihania uutuuksia ilmaantunut valikoimiin. Neidin oma lempiväri tuntuu olevan nykyisin musta, joten mustia vaatteita päätyi tilaukseen melko monta... Myös itselleni tulin tilanneeksi muutaman vaatteen uusien työkuvioden kunniaksi. :)

Vanilla_Liquorice_Cutiepie.jpg

Sydänkuvioinen pusero ja shortsit olivat tytön omia suosikkeja. Kyseisen puseron kanssa mustat nahkapaikka-legginsit näyttävät tosi kivalta ja harteille sopii luonnonvalkoinen neuletakki, joka löytyy kaapista jo valmiiksi. Mustan pilkkupaidan kanssa on tarkoitus käyttää olemassa olevia valkoisia Zaran pillifarkkuja, ja jotta kokonaisuudesta tulee oikein söpö, kiinnitetään tytön hiukset rusettisoljella. <3 Sydänshortsien kanssa käytetään mustia puuvillasukkahousuja sekä mustaa perustrikoopaitaa.Myös raidallinen mekko sopii sukkahousujen pariksi, vaikka meillä käytetään mekkojen kanssa useimmiten leggareita. 

BabyPink_SoftGrey.jpg

Näillä äärimmäisen suloisilla hennon roosan ja vaaleanharmaan sävyisiä vaatteilla saa vaikka kuinka monta kivaa asukokonaisuutta, ja kun mukaan otetaan kaapissa olevat vaatteet, pärjää tällä setillä ensi kesään asti. :) Yhdet vaaleanpunaiset trikootregginsit kuvakollaasista jäi puuttumaan, sellaiset meille on matkalla myös ja yläosana toimii harmaat Benettonin kimalletekstiä sisältävät paidat.

Blackandwhite_basics.jpg

Lisää vaatetta mustavalkoisessa sävyssä. :) Legginsit, tregginsit sekä trikoopaidat ovat hyviä perusvaatteita, jotka on mukava pukea myös talvivaatteiden alle. Paksuhkoja tregginsejä meillä käytetään todella paljon, onneksi oli useampaa eri sortimenttiä tarjolla joten saatiin kerralla tytön housukiintiö täytettyä. Ostan tytölle isomman satsin vaatteita kahdesti vuodessa - syksyisin ja keväisin. H&M:n lastenvaateuutuuksista löytää aina monia kivoja asukokonaisuuksia, kun on hyvissä ajoin liikkeellä. Satunnaisia puutteita täytän pitkin vuotta, mutta hyvin harvakseltaa mitään koskaan on uupunut. :)

Fashionable_work_outfit.jpg

Itselleni tilasin luonnonvalkoisen väljän ja kauniisti laskeutuvan bleiserin, mustan alustopin sekä nahkaiset legginsit, joissa vetoketjut nilkoissa. Bleiserin uskon olevan istuva, mutta nahkaleggareiden kokoa hieman epäröin. Saa nähdä osuiko koko kerralla oikein vai joudunko vaihtamaan numeroa suurempaan... H&M:n housujen koot kun tuntuvat vaihtelevan jopa saman tuotteen ja koon välillä. :)

Girly_Business_outfit.jpg

Tätä suloista luonnonvalkoista pilkkuneuletta harkitsin pitkään, sillä se sopii sekä mekon, hameen että housujen kanssa. Jätin sen kuitenkin pois tilauksestani, kuten myös kuvassa olevan perusmallisen pikkumustan. Sukkikset ja korkkarit löytyvät onneksi omasta takaa.

All_Black_Official_outfit.jpg

En yleensä löydä Dividedin nuorisovalikoimasta mitään kivaa itselleni, mutta tällä kertaa bongasin trikoisen polvien alapuolelle ulottuvan kynähameen. Hame on materiaalinsa vuoksi mukavampi istumatyötä tekevälle kuin normaalit bleiserin kanssa käytettävät puolihameet, eikä pussittamistakaan tarvitse pelätä. :) Syksyn kylmyydessä toimistolla istuminen on viluisaa puuhaa, joten musta neuletakki oli pakkohankinta. Bleiserin, neuletakin, trikoohameen, topin ja nahkalegginsien lisäksi tilasin topsypuikkoja sekä vanulappuja, joita ostan aina muutoinkin Henkkamaukalla käydessäni. :)

Saa nähdä koska tilaukseni saapuu ja onko paketissa kaikki niin kuin pitää. Toimituksen kanssa on ollut niin monesti ongelmia aikaisemminkin, mutta meille riittää että syyskuun alkuun mennessä paketti olisi hyppysissämme. :)

Kivaa päivää kaikille! <3

(Tuotekuvat: H&M)