Muutama lukija kyseli minulta päiväpeitosta, joka vilahti sängyllä taulupostauksessani kesäkuussa. Kyseeessä on tavallinen untuvatäytteinen nukkumapeitto ilman pussilakanaa, jota hyödynsin päiväpeittona sen kivannäköisen ruututikkauksen vuoksi muutaman viikon ajan. 8-vuotta sitten tämän idean otin käyttöön ensimmäisen kerran ja useampia vuosia meillä käytettiin pelkästään tuplakokoista ruututikattua peittoa päiväpeiton asemasta. Sittemmin siirryin Villa Stockmannin silkkiseen päiväpeittoon, jonka jälkeen sängyllä ei ole päiväpeittoa enää nähtykään. :)

iIMG_7241.jpg

LuhtaHome_Pilvi.jpg

Ainut haastava asia on löytää sellainen peitto, jonka reunakanttaukset ovat valkoiset, useissa nukkumiseen tarkoitetuissa peitoissa ne ovat nimittäin harmaan tai vihertävän sävyiset. Myös tikkauksen tiheydellä on merkitystä, kauneimmalta ja muhkeimmalta näyttää suuret ruudukot, kuten omassa Joutsenen untuvapeitossani. Tiheään tai viistoon tikatut näyttävät siltä miltä niiden pitääkin - nukkumiseen tarkoitetulta pussilakanan sisään piilotettavalta peitolta. :)

LuhtaHome_Pilvi_p%C3%A4iv%C3%A4peite.jpg

Päivällä silmiini osui Luhta Homen Pilvi -päiväpeitto, joka on pintamateriaaliltaan kaunista mikrokuitua ja sen ruudut ovat samankokoiset kuin untuvapeitossani. Reunoissa kulkee kaunis kehys ja valkoisen värisävy on puhtaanvalkoinen. Luhdan Pilvi-peitteellä saa toteutettua samannäköisen petauksen kohtuuhintaan. :) Pilvi-peitettä löytyy mm. Prismoista, Anttiloista sekä Hobbyhallista, jossa se on kuukauden kanta-asiakastarjouksena. 

Aurinkoista helleviikkoa kaikille! <3

(Kuvat: Luhta Home)