Tytön huoneen nurkkaan on ilmestynyt pieni suloinen seinähylly. Olohuoneen seinällä olevasta laajennuksesta ylimääräiseksi jääneet hyllylevy ja sivulaita täydentyivät puuttuvilla osilla, jotka ostin tuttavani kirppiskuormasta. :) 

iIMG_8510.jpg

iIMG_8386.jpg

jaahypenkki_8398.jpg

Seinähyllyn alta löytyy neidin "jäähypenkki", jota pari kertaa viikossa joudumme hyödyntämään huonon käytöksen vuoksi. :D Kyseessä on toinen kahdesta roskiksesta löydetystä ja valkoiseksi maalaatusta tuoliaarteestani. Jäähyvahtina toimii Ihmemaasta saatu kotimaisen Mailandian valmistama veikeä Tyyne Pipari -tyyny. :)

iIMG_8402.jpg

iIMG_8514.jpg

piIMG_8514.jpg

Innostuin kuvia läpikäydessäni muokkailemaan niitä ja sain aikaan hauskoja otoksia. Ylläolevan kuvan keltainen raita-aurinko syntyi Picasa-ohjelman Osittain Mustavalkoinen -moodilla, fokusoimalla väriympyrän ydin auringon keskelle ja säätämällä sen kokoa sopivaksi. Samalla tavalla syntyi myös pienemmällä värialueella varustettu alempi kuva. :) 

piIMG_8398.jpg

iIMG_8388.jpg

iIMG_8391.jpg

Valkoiseksi maalaamani pinnatuoli, String Pocket -hylly, Bojensenin puuapina ja keltainen väri ovat yhdessä kivan retroja. :D Mukavaa sunnuntaita kaikille ja huomiseen! <3