J.F by Finlaysonin Amanda -tyynynpäälliseni joutui epähuomiossa vaatepyykin mukana täydellä linkouksella varustetun 40°c pesuohjelman pyörteisiin ja sille kävi hieman hassusti. Pesukoneeseen mennessään se oli kooltaan neliskanttinen 40x40cm, mutta ulos tullessaan pitkulainen 40x60cm. :) Olen pessyt Amanda -tyynynpäällisiä ennenkin, mutta valinnut hellävaraisemman 30°c pesuohjelman. Nyt ilmeisesti koneen korkeampi linkousnopeus aiheutti venähtämisen, onneksi se sentään on tasaisesti pitkulainen nappeineen kaikkineen. :)

iIMG_9093.jpg

IMG_9078.jpg

iIMG_9087.jpg

Tässä normaalikokoinen tyyny ja "uusi" pitkulainen versioni vieretysten. Ihan hauska tuosta muotoaan muuttaneesta tyynynpäällisestä onneksi tuli, enkä siksi suuremmin harmittele tätä vahinkoa. :) Pitäisiköhän yrittää venähdyttää tuo toinenkin pitkulaiseksi, jotta molemmissa Hayn Hee -nojatuoleissani olisi samanlaiset pitkulaiset koristetyynyt... :D

iIMG_9079.jpg

IMG_9091.jpg

Käykäähän muuten kurkkaamassa Facebookissa millainen ihanuus on valmistumassa tytön huoneeseen! <3<3

Letkeää lauantaita kaikille! :)