Mustat nahkaiset All Star Leather Monochrome Converseni saapuivat viime perjantaina ja siitä asti olemme olleet erottamaton pari. ♥ Mustat tennarit ovat huomattavasti valkoisia helppohoitoisemmat syksyn kosteisiin kurakeleihin ja nahkaisena ne näyttävät hyvältä lähes kaikenlaisiin vaatteisiin yhdistettynä. Kankaiset Conversetkin ovat toki kivoja, mutta itselleni ne ovat liian nuorekkaita sivussa kulkevien brändiraitojen vuoksi. Nyt voin laittaa varrettomat lempitennarini talviteloille odottelemaan seuraavaa kevättä ja lisätä tulevia käyttövuosia antamalla niille välillä hieman lepoakin. :)

IMG_8942.jpg

IMG_8982.jpg

IMG_8975.jpg

IMG_8977.jpg

IMG_8958.jpg

IMG_8959.jpg

IMG_8946.jpg

IMG_8671.jpg

IMG_8677.jpg

CONVERSE_Monochrome_Leather_Hi.jpg

Syyskauden aitonahkaiset hittitennarit ovat kanta-asiakastarjouksessa Stockmannin myymälöissä sekä verkkokaupassa koko elokuun ajan. Kenkien kokoluokitus on amerikkainen unisex, joka kulkee myös nimellä US Men. Koko US 3,5 vastaa kokoa EU 36, 4 kokoa 36,5, 4,5 on sama kuin 37, 5 on 37,5 ja 5,5 vuorostaan 38. Erittelyt kokojen US 6-11 väliltä löytyykin onneksi Stocmannin omasta muuntimesta TÄÄLTÄ! Naisten US-kokokartta ei tosiaan päde näihin popoihin, joten tarkkana saa olla ettei mene vahingossa suolat ja sokerit sekaisin. :) 

Eilen alkanut päänsärkyni ei ole kokonaan kadonnut, mutta pientä helpotusta on havaittavissa ja aion lähteä illalla jomotuksestani huolimatta tanssitunnille. Saa nähdä matkustanko tunnin jälkeen pää kainalossa kotiin. :D Kivaa päivää kaikille! <3

(Postaus sisältää mainoslinkkejä!)