Entisestä ylellisyyksiä ja kromia rakastavasta glamoröösistä Miiasta ei ole jäljellä kuin hentoinen muisto vain. :) Nykyisin olen perusasioita suuresti arvostava vähäeleisen ja ajattoman sisustuksen ystävä, jonka ainoa päämäärä on päästä mahdollisimman vähällä siivoamisella elämästä. :D Nämä muutokset ovat heijastuneet suoraan myös blogiini ja osa onkin huomannut että lifestyle-sisältöä on viime kuukausien aikana ilmestynyt aikaisempaa useammin. Kesällä oli jo hieman viitteitä uusista tuulista, mutta älkäähän säikähtäkö, sisustus tulee jatkossakin olemaan blogini kantava voima. :)

Omakotivalkoinen_Banneri6814.jpg

Omakotivalkoinen_banneri_header2014.jpg

Syksyisin yleensä alan kaipaamaan uudistusta elämääni, niin myös tänäkin vuonna. Työkuvioiden osalta olen tehnyt pitkään taustatyötä ja suunnitelmia, nyt näyttäisi siltä että yrittäjäksihän tässä on alettava ja itse itsensä työllistettävä. :D Suurella innolla ja mielenkiinnolla vastaanotan uudet haasteet joita matkanvarrella vastaan tulee. Tylsäksi ei loppuvuosi varmastikaan käy. :) Uudistusten myötä halusin freesata myös blogiani uuden bannerin ja uusien seurantakuvakkeiden muodossa. Somekanavien eli Facebookin, Bloglovin´in, Blogilistan, Styleroomin, Youtuben sekä Pinterestin seurantakuvakkeet on viimein päivitetty, joten höpötyksiäni on jatkossa helppo seurailla parilla napinpainalluksella. :)

Banneri_Facebook.jpg    Banneri_bloglovin.jpg

Banneri_Styleroom.jpg    Banneri_Pinterest.jpg

Banneri_blogilista.jpg    Banneri_youtube.jpg

Haluan että blogini ulkoasu kuvastaa samaa selkeyttä ja siisteyttä, jotka olen saavuttanut sekä sisustuksessa, pukeutumisessa että muissakin elämän osa-alueissa. Tästä aiheesta aion teille postailla viikonloppuna... :)

Ihanaa iltaa kaikille ja huomiseen! <3