Stockmannin elokuun kanta-asiakaskuvastossakin esiintyneissä Conversen nahkatennareissa oli toimistusviivästymä, jonka vuoksi mustat tennarit tulivat myyntiin vasta 13.8. Olen häiriköinyt Stockmannin asiakaspalvelua valkoisten nahkatennareiden osalta pitkin elokuuta ja nyt niitäkin viimein saa, jippii. :) Rakkauteni valkoisiin tennareihin ei sammu varmasti koskaan, ja vaikka jo kahdet valkoiset Converset omistankin, en voinut olla ostamatta kolmansia! <3

iIMG_9151.jpg

iIMG_9152.jpg

Varrelliset Converseni ovat kangasta ja koska ne likaantuvat hyvin helposti, käytän niitä enimmäkseen vain kuivaan kesäaikaan. Varrettomat pyyhkimällä puhdistuvat tennarit ovat vuorostaan nahkaa, mutta viime syksyn koleassa kelissä nilkkoihin tuli hieman vilu. Valkoiset villasukat olivatkin usein käytössä juuri sen vuoksi, pillifarkkujen lahkeen päälle vedettynä. :) Valkoisten lisäksi omistan mustat varsi-Converset, joilla pärjäisin vaikka ympäri vuoden, ja myönnänkin että samanlaiset valkoiset tuli ostettua ihan vaan oman haluni vuoksi ilman oikeaa tarvetta ja järkevää perustelua. :) Miten näitä söpöläisiä edes voi vastustaa, varsinkaan tarjoushintaisena?!? :)

Converse-M-41-2.jpg

Converse-M-41.jpg


Converse_Monochrome_leather_white_backfr

Pukeudun arkisin hyvin rennosti tennarityyliin ja vaikka kenkiä onkin nyt yhteensä jo neljät, tulee jokaiselle parille käyttöä pitkin vuotta. Puistoiluun ja ulkoiluun kiskaisen jalkaani mustat kuraa pelkäämättömät Converseni ja tyylikkäämpään arkimenoon valkoiset. Varsinkin tummansinisten farkkujen kanssa valkoiset varsitennarit ovat todella kauniit, lahkeet hieman rullattuna niin että varsi näkyy. <3 <3 Myös beigen trenssin kanssa valkoiset tennarit ovat kaunis sporttinen yhdistelmä. Olen kerännyt Pinterestin Converse Crush -kuvakansiooni lukemattomia ihania kuvia tennareista ja tennarityyleistä, joista käyn aina välillä ammentamassa inspiraatiota. <3

converse_allstar_monochrome_white_leathe

(via)

iIMG_9147.jpg

iIMG_9150.jpg

Nahkaiset Converset ovat todella suosittuja ja varsinkin valkoiset katoavat kaupoista pikavauhtia. Viime keväänä yritin näitä metsästää nettikauppoja ja Kookenkää myöten, mutta jäljellä oli vain miesten kokoja 41-45. Stockmanniltakin on koko 36 sekä 36,5 nyt jo loppuunmyyty, mutta mikäli siellä ruudun takana on joku jonka on aivan ehdottomasti saatava kyseiset kengät, löysin Junkyardin verkkokaupan, jossa on vielä muutama pieni valkoinen kenkäpari jäljellä. :)

Converse-fani kiittää ja kuittaa, ja odottelee uusia popojaan saapuvaksi! :) Kivaa alkanutta viikkoa kaikille! <3

(Kuvat: Converse.com, Stockmann.fi, surfstitch.com. Postaus sisältää mainoslinkkejä!)