Kaivelin eilen kaikki tyynynpäälliseni esille ja hain varastosta suuren säkillisen sisätyynyjä niiden täytteeksi. Hay Hee -nojatuoleissa on yhdet pitkulaiset 40x60cm neuletyynyt ja loput 11kpl ovat asettautuneet sohvalle. Tyttö on aivan innoissaan suuresta koristetyynyjen määrästä, sillä niistä saa rakennettua Disneyn Frozen-elokuvan mukaisen jäälinnan, jossa jääprinsessa Elsa asustaa. :) Tyynyjen väliin on näin aikuisenakin ihana sukeltaa katselemaan televiota, vaikka osan pistänkin suosiolla pinoten sohvan käsinojien päälle.

iIMG_8755.jpg

Basket%20andpillows.jpg

Postailin teille jo maaliskuussa 2013 tästä Korbon teräksisestä korista, jollaista edelleen halajan. Ainoa erotus menneeseen on se, että nyt haluan korin olevan valkoiseksi maalattua terästä. Clas Ohlsonilla myydään lähes identtistä teräskoria alta kahteenkymppiin ja harkitsen vakavasti josko kävisin ostamassa sellaisen ja tuunaisin sen itse valkoiseksi. Isoja valkoisia teräskoreja kun ei tunnu mistään valmiina löytyvän... :)

iIMG_8744.jpg

Syksyisen sisustuksen osalta työnsarkaa riittää vielä melkoisesti, mutta pikkuhiljaa hyvä tulee. :) Mukavaa sunnuntai-iltaa kaikille ja huomiseen! <3