Nappasin siivotusta makuuhuoneesta viimeiset kesäiset sisustustuskuvat ennen syksyisempään asuun siirtymistä. Illat ovat jo alkaneet pimenemään ja sen seurauksena kaipaan joka syksyiseen tapaani muhevampaa petausta ja enemmän pehmoisia tekstiilejä. Seuraavan lakananvaihdon yhteydessä kaivan Bestå-kaapin uumenista kesälomalla olleet torkkupeittoni ja koristetyynyni. 

IMG_8374.jpg

IMG_8505.jpg

Seinähyllylle ajattelin lisätä muutaman kirjan, joita olen keväästä asti säilytellyt Bestå-kaapissa. Myös kirjastosta lainaamani opukset voisin siirtää hyllylle, mikäli ne mahtuvat syvyyssuunnassa pieneen String Pocketiin. 

IMG_8487.jpg

Olen kahdenvaiheilla valkoisen ja messinkisin Artekin A330s-riippuvalaisimen kanssa. Messinkinen valaisin on aivan ihana ja se sopii syksyiseen sisustukseen hieman valkoista paremmin, mutta tykkään kovasti myös tästä valkoisesta versiosta...

iIMG_8503.jpg

Kippuralehtisen kasvin tilalle ajattelin vaihtaa jokinlaisen pienen puun, jossa olisi syksyisempi fiilis. Puuhun voisin kenties ripustaa loppuvuodesta pienet koristevalot tuomaan (jouluisaa) tunnelmaa. 

IMG_8338.jpg

Syksyisistä sisustussuunnitelmistani postailen teille huomenna lisää! :) Aurinkoista elokuuniltaa kaikille! <3