Syksy saapuu vääjäämättä ja ilmojen viilentymisen on jo huomannut aamujen sumuisena koleutena. Iltapäivälehtien säätietojen mukaan vietämme tämän vuoden viimeisiä lämpimiä päiviä ja siitä syntyikin idea tähän postaukseen - alkusyksyn valkoinen kaupunkiasu by pikkuneiti. :)

IMG_8549.jpg

asumuoti1.jpg

iIMG_8541.jpg

Asumuoti2.jpg

iIMG_8540.jpg

Neuletakki H&M, farkut Zara Girls, tennarit H&M, kangaskassi Ferm Living (pussilakanasetin säilytyspussi :D), aurinkolasit kirppis

Asukokonaisuus on lähes kokonaan tytön itsensä valitsema, ainut missä esitin muutosehdotuksen ovat nuo tennarit (jotka aluksi olivat ballerinat). Tyttö ei onneksi ole perinyt äitinsä valokuvauskammoa ja hän viihtyy kameran edessä poseeraten vaikka tunteja. Poseerausasentoihin on selvästi haettu inspiraatiota H&M:n ja Elloksen paperikuvastoista, joita hän tykkää lueskella. :) 

Aurinkoista aamupäivää kaikille!