Blogini Facebook-sivu tulee saamaan uuden ilmeen loppuviikon aikana ja jatkossa päivittelen sinne blogipostausteni lisäksi myös kuulumisiani sekä muita päivänpolttavia asioita sekä tapahtumia. :) Tuleva uudistus on hyvä syy pieneen syysbuustaukseen, joka toivottavasti motivoi teitä lukijoita seuraamaan ajankohtaista extrasisältöä myös Facebookin puolella. Sivultani löydät mm. Facebook-tykkääjille näkyvän Tapahtumat -osion, jonne lisäilen jatkossa blogikirppisinfoja ja muita sisustukseen liittyviä häpeningejä. :)

Omakotivalkoinen_blogiarvonta_ByLassenKu

Kun blogini Facebook-sivu saavuttaa 2000 tykkääjän rajapyykin, käynnistän blogissani viikon mittaisen arvonnan, jossa yksi onnekas voittaa omakseen By Lassen nelihaaraisen Kubus-kynttelikön. Voittaja saa valita kahdesta värivaihtoehdosta mieluisimman, mustan tai valkoisen. Lisäksi arvon 4kpl The White Companyn tuotevalikoimaan kuuluvaa Winter -tuoksukynttilää, jonka sydäntuoksu muodostuu ihanasta sekoituksesta neilikkaa, appelsiinia ja kanelia. ♥

TheWhiteCompanyWinter_kynttil%C3%A4.jpg

omakotivalkoinen_thewhitecompany_tuoksuk

Jos et vielä seuraa blogiani Facebookin kautta, kipaise kiireen vilkkaa painamassa tykkää-nappulaa, jotta saamme blogiarvonnan käyntiin! ♥ Arvonnan palkinnot sponsored by mie. :)

Tunnelmallista syyspäivää kaikille! <3