Ihastelin Everyday Designin osittain kierrätetystä teräksestä valmistettua kevytlinjaista lehtitelinettä jo reilu vuosi sitten Design Market -tapahtumassa, mutta telineeseen ripustettavat paperi- ja juuttikassit eivät innostaneet minua. Yhtenä päivänä viime viikolla sen sitten keksin - tuunaan telineeseen omanlaisen kassiosan! :) 

iIMG_0508.jpg

iIMG_0521.jpg

iIMG_0523.jpg

Erilaisia kangasvaihtoehtoja läpikäydessäni meinasin jo heittää loistavan diy-ideani romukoppaan. Tavallinen valkoinen puuvillakangas olisi ollut vähän tylsähkön näköinen, eikä kangaskauppojen kuviovaihtoehdoistakaan löytynyt mieleistä. Eilen lamppu sitten päässäni syttyi ja keksin hyödyntää Artekin vahvasta puuvillasta valmistetun Propaganda-mallistoa olevan kangaskassini tähän projektiin. Suuntasin viivana siskon luo ja lyhensin kassin kantohihnat telineeseen sopivaksi. :) 

iIMG_0512.jpg

iIMG_0507.jpg

iIMG_0533.jpg

Tähän on tarkoitus säilöä lehtiroskikseen kannettavat roskapostit ja mainokset, mutta niiden puutteessa laitoin kuvausrekvisiitaksi Artekin puisessa Kanto-telineessa säilytettäviä säästettäviä lehtiäni. Tyttö heitti kuvien napsimisen aikana ilmoille kivan idean legosäilytyksestä, johon tämä diy-telineeni sopii myös. Kassin kyljessä olevan tekstin perusteella legot olisivatkin osuvampi täyte. :)

Yksi mielessäni käynyt idea oli ostaa kaksi telinettä ja tehdä niistä pyykkikorit valkoiselle ja tummalle / värilliselle pyykille, töpöttelemällä mustalla kalkkimaalilla valkoisesta kankaasta itse tehtyjen kassien kylkeen tekstit White ja Dark. Tämä houkuttelee minua kovasti ja kenties joskus tulevaisuudessa innostun toteuttamaan tämänkin suunnitelmani. :)

Aurinkoista lauantaita kaikille! <3