Sisustusholistin suosikkitapahtuma Habitare starttasi tänään ja kävin kamera kaulalla ahmimassa messutarjontaa. :) Paljon oli edellisvuosien kaltaisia tuttavuuksia esiteltynä, mutta joukkosta löytyi myös monia uusia mielenkiintoisia juttuja. Tässä ensimmäisessä Habitare 2014 -messupostauksessa esittelen teille muutamia omia suosikkejani.

IMG_9850.jpg

IMG_9853.jpg

Creative Space -halli 7:stä löytyi messujen hauskimmat yksittäiset helmet, kuten yllä olevan kuvan Cloud -katos, jonka on suunnitellut Laura Tuorila.

IMG_9829.jpg

Ahead! -areena näytti henkeäsalpaavan upealta taidokkaasti toteutetun rakennusmaisen rekvisiitan ansiosta. <3

IMG_9845.jpg

Trash Designin puolelta minun tuunaajasieluni sai roppakaupalla uusia inspiraatioita ja suosittelen ehdottomasti visiiteeramista täällä, mikäli suuntaat Habitare-messuilemaan.

IMG_9840.jpg

IMG_9837.jpg

IMG_9833.jpg

IMG_9832.jpg

Kylpyhuoneinspiraatiota tyylillä! <3 Löysinpäs yllättäen unelmakylpyhuoneeni seinälaatan, joka on tuo kauniisti hohtava vaakaan kuvioitu valkoinen ihanuus. <3 Pukkilan mustavalkoisissa graafisissa laatoissa on efektipintojen tuomaa mielenkiintoisuutta. <3

IMG_9783.jpg

IMG_9785.jpg

IMG_9789.jpg

Saunat ja ulkopaljut olivat tänä vuonna todella näyttävästi edustettuina ja napsin tuhottoman monta kuvaa erilaisista kiukaista ja lauteista. Kylpyhuone- ja saunaremontteja suunnittelevien kannattaa käydä tutustumassa tähän uudenlaisia innovaatioita esittelevään saunamaailmaan. :)

IMG_9727.jpg

IMG_9728.jpg

Visapaja oli itselleni täysin tuntematon uutuus. Nämä upeat valaisimet kiinnittivät huomioni ensimmäisenä kun astuin ValoLight -tilaan. <3

IMG_9729.jpg

IMG_9730.jpg

Think Todayn kierrätysmateriaaleista valmistetut tuotteet ihastuttavat keksiäisyydellään joka kerta. Yllä olevan kuvan laukku on valmistettu muovimaton ylijäämäpalasta. :)

IMG_9754.jpg

IMG_9757.jpg

IMG_9758.jpg

Myös More Joy oli minulle uusi tuttavuus, ja ihastuin heidän valikoimassaan mm. viinipullon kaulaan ripustettaviin tekstikoristeisiin, joita voi halutessaan käyttää myös pullon- tai lasinalusena, sekä kivan graafiseen ja runsaaseen tiskirättivalikoimaan. :)

IMG_9737.jpg

IMG_9739.jpg

Kolmas ihana uutuus on Ullakon tekstiilituotteet, joista eniten taisin innostua näistä hamppuräteistä. Räteistä on nimittäin yli tusina kuvaa muistikortilla, jokaisesta väristä ainakin yksi kuva. :) Siivousfanaattinen kenties??? :D

IMG_9736.jpg

Johtojemman pisteeltä bongasin näitä meidänkin kotoa löytyviä Cable Twistereitä sateenkaaren kaikissa väreissään, sekä monia muita johtokasojen kesyttäjiä. :)

IMG_9763.jpg

Zoco Homen pisteellä oli lämmin ja kutsuva tunnelma! <3 Yksi syksyn sisustustrendeistä on itämaiset mausteet, joilla saa pelkistettyynkin skandikotiin kotoisuutta ja mielenkiintoisuutta. Valkoinen pouf, pure love! <3 <3

IMG_9771.jpg

Mänfredin vekkulit henkarit pääsivät omalle ostoslistalleni, kuolaan tuota valkoista kippuraista mallihenkaria Mänfred-merkin alapuolella oikealla. <3 <3 Muuton Dotsiin aivan täydellinen ripustettava. <3

IMG_9770.jpg

Mindy Brownesin ylellisiä aarteita kävin hipelöitsemässä kahdesti. :)

IMG_9797.jpg

Täydellinen syystunnelma Jalotakan tyyliin! <3

IMG_9804.jpg

ValoLight -puolella hypnotisoiduin Sessakin valaisinvalikoimasta. Tuo majakkavaloa muistuttava ruosteisen oloinen lattiavalaisin varasti sydämeni! <3 <3

IMG_9808.jpg

Innojokin klassikkovalaisimet kauniissa ryhmäkuvassa. <3

IMG_9865.jpg

Yrttiruukkujen vallankumous on alkanut! Tutiskaa! :D

IMG_9869.jpg

Home4You:n piste oli todella kauniisti somistettu ja valaistu, jotakin tälläistä struktuurielementtiä kaipailen oman olohuoneeni paljaalle seinälle... 

IMG_9901.jpg

Boknäsin sohva, oi ja voi. :) Kävin koeistumassa ja olisin voinut jäädä tuohon jättiläissohvalle ikiajoiksi pötköttämään. :) Terkkuja rouvalle, jonka kanssa jaoimme sohvan puoliksi. :)

IMG_9909.jpg

Destinyn tarjonta on yhtä kaunista kuin aina! <3 Tämä mustanpuhuva Riviera Maisonia muistuttava rouheampi ja maskuliinisempi tyyli puree minuun kovaa, vaikka onkin täysin päinvastainen kuin miltä oma kotini nyt näyttää. Musta nahka toimii aina, varsinkin matka-arkuissa ja peilinkehyksissä. <3

Loppuviikon aikana on tulossa lisää Habitare-tunnelmia ja messuhulinaa. Huomenna ja perjantaina löydät meitä CASAlaisia Creative Space halli 7:stä hengailemasta klo 15-18! Tulethan moikkaamaan (to Creative Space 1, pe Creative Space 2) mikäli matkasi käy kohti Habitarea! <3 Heipat hetkeksi ja huomiseen! :)