Täällä Habitaren Creative Space -alueella hengailemme Irinan ja Fannin kanssa, ja kohta seuraamme liittyy myös Suvi ja hänen suloinen tyttärensä. ♥ Seuraavat Habitare-herkut tarjoilenkin teille suoraan paikan päältä! :) 

IMG_9934.jpg

iIMG_9940.jpg

IMG_9938.jpg

Rosendahlin, Holmegaardin ja Kay Bojesenin yhteinen piste on somistettu todella kauniisti ja tilassa käytetyt pehmeät harmaan ja ruskean sävyt täydentävät tosiaan. Maanläheinen, hieman 50-luvun tunnelmaa henkivä aito ja luonnollinen stailaus sopii täydellisesti Rosendahlin messuteemaksi. ♥

iIMG_9919.jpg

IMG_9920.jpg

Aada Sisustuksen luksustason maalaisromantiikka on kaikessa juhlavuudessaan upeaa katseltavaa. Juuri tälläisen sisustuksen halusin itselleni pari vuotta sitten. Kuvassa näkyvä ruokapöytä on livenä ihan mieletön, käykäähän messulaiset hypistelemässä sitä! :)

IMG_9926.jpg

IMG_9928.jpg

Vepsäläinen edusti yhtä tyylikkäästi kuin aina, ihania designklassikkoja kauniisti ryhmiteltyä. Tykkäsin! <3

iIMG_9924.jpg

iIMG_9922.jpg

Tämä viimeinen herkkupala on Maskun pisteeltä löytynyt Belluksen moduulisohva. Esittelysohva on materiaaliltaan, väriltään, selkätyynyiltään ja jaloiltaan tismalleen samanlainen kuin oma sohvani, vain malli on erilainen. Kulmadivaanissa on ehdottomasti etunsa perinteiseen kolmen istuttavaan verrattuna, ihana olisi tuossa makoilla katselemassa elokuvia. <3

Heipat hetkeksi! :)