Metallisävyt ovat nousseet tänä vuonna erittäin näkyvästi esille ja perinteisten hopean, messingin ja kullan rinnalle on kirinyt kaunis kupari. Kupari on ollut "poissa muodista" yli 20-vuotta, mikä on todella pitkä aika jopa huomattavasti muotialaa hitaammalla vauhdilla etenevien sisustustrendien saralla. Tänä syksynä kupari kuitenkin räjäytti potin ja on suositumpi kuin koskaan aikaisemmin. Keräsin teille maanantai-inspiraatioksi muutaman kuparisen herkkupalan! :)

Kuparivalaisimet.jpg

1) Design by Frandsen Job -pöytävalaisin, 2) Design by Frandsen Ball -seinävalaisin, 3) Design by Frandsen Ball -pöytävalaisin

Valaisimissa metallivärit tulevat mielestäni kauneimmin esille ja omia lemppareitani ovat tanskalaisen Desing by Frandsenin valaisinvalikoimasta löytyvät Ball -sarjan valaisimet sekä kaunis syysuutuus Job.

Kuparisetesineet.jpg

1) Villa Stockmann -kehys, 2) H&M Home -kynttilä, 3) Georg Jensen HK-kello, 4) Hay Lup -kynttilänjalka, 5) By Lassen Kubus -kulho

Piensisustuspuolelta löytyy monia ihania aarteita, joita minunkin mieleni kovasti halajaa. Georg Jensenin HK-kelloa ja By Lassen Kubusta olen ihastellut jo tovin, mutta itseni tuntien on parempi olla sortumatta kuparin viettelykseen. :) Viimeksi eilen kävin silittelemässä tuota Jensenin kelloa ja kyllä kirpaisi sydämestä kun jätin sen kauppaan. Nämä pienet ihanuudet kuuluvat itselläni sille osastolle jotka on "pakko saada", mutta tällä kertaa yritän viimeiseen asti hillitä itseni ja kuparinhimoni. :)

Kuparisetkalusteet.jpg

1) Habibi Tray Table medium, 2) Kartell Combonibili -säilytyskaluste, 3) Habibi Tray Table large

Kuparinsävyisten kalusteiden suhteen olen todella kriittinen ja löysinkin vain kaksi tuotetta jotka ovat minusta kuparisena niin kauniita, että omaan kotiini voisin niitä harkita. Phillipp Manzierin suunnittelemat Habibi -tarjotinpöydät ovat käsin kiillotettua kuparia. Näyttävä metalliväri yhdistyy vähäeleiseen muotoiluun, mikä tekee pöydästä todella siron ja kauniin. Harmikseni en löytänyt ainuttakaan Suomessa operoivaa jälleenmyyjää, joten tarjotinpöytien saatavuus on rajallinen. Kartellin kuparinen Combonibili -säilytyskaluste vaati minulta hieman asian pureksimista, mutta tulin lopulta siihen tulokseen että kyllä se toimii kuparisenakin. :)

Kuparisetsarjat.jpg

1-3) H&M Home -säilytyspurkit, 4-6) Villa Stockmann Box -valokuvakehykset

Edullisempaa piensisustuspuolta edustavat H&M Homen kannelliset säilytyspurkit sekä Villa Stockmannin Box -valokuvakehykset. Kumpaakin saa kolmessa eri koossa ja ne toimivat sekä yhdessä että erikseen. 

Kuparisets%C3%A4ilytystuotteet.jpg

1) Menu Wire -kori, 2) Nomess Copenhagen So Hooked -ripustin, 3) Hay Hang -henkarit, 4) H&M Home säilytyskori

Kupari on vallannut myös säilytyspuolen ja yksi ensimmäisistä ihailua aiheuttaneista kuparituotteista olivat Hayn Hang -henkarit. Myö Menun Wire -kori näyttää kuparisena upealta, Nomess Copenhagenin S-koukuista nyt puhumattakaan. :)

Kuparisesuosikit1.jpg

Tässä vielä omat suosikkini kollaasin muodossa. Minun tekisi niin paljon mieli lisätä muutama pieni kuparinen yksityiskohta, varsinkin makuuhuoneeseen jossa on valkoisen lisäksi ripaus mustaakin. Jensenin kellon laittaisin makkarissa pienelle String Pocket -seinähyllylle ja Villa Stockmannin kehyksen, henkarit sekä Kubus -kulhon tai kynttilänjalan isoon String-hyllystöön vastapäiselle seinälle. Haaveilla onneksi aina saa... <3 Ihanaa uutta alkanutta viikkoa kaikille!

(Tuotekuvat valmistajien, postaus sisältää mainoslinkkejä)