Olen teille tainnut aikaisemmin jo mainitakin, ettei kotoa löydy kunnollista meikkauspaikkaa pimeään vuodenaikaan. Kylpyhuoneen valaistus on täysin riittämätön, kuten myös muiden tilojen valaistus. Olenkin nyt parina aamuna hoitanut meikkailuni keittiössä liesituulettimen valossa ja lopputuloksena on ollut aurinkopuuterilla liian voimakkaasti tehdyt varjostukset, jotka ulkona luonnonvalossa korostuvat luonnottomana ylimeikkauksena. Kävin alkuviikosta kaupoissa kiertelemässä ja vertailemassa erilaisia valaisinvaihtoehtoja löytääkseni meikkaamiseen sopivan pöytävalaisimen ja sellainen löytyi Muuton valikoimasta.

iIMG_0447.jpg

IMG_0490.jpg

Muuto%20Leaf.jpg

IMG_0448.jpg

IMG_0449.jpg

Broberg & Ridderstråle -kaksikon Muutolle suunnitteleman Leaf-pöytävalaisimen elegantti ja eleetön ulkomuoto olivat ensimmäinen asia johon kiinnitin huomioni, sillä riittävän kirkkauden ja valkoisen valonsävyn lisäksi valaisimen ulkonäöllä oli erittäin suuri merkitys. Himmentimellä ja hipaisukytkimellä varustettu energiaa säästävä LED-teknologia olivat pelkkää plussaa ja vaikuttivat ostopäätöksen syntymiseen. Litteää varjostinosaa kääntämällä pöytävalaisimen siluetti muuttuu huomaamattomasta erottuvaiseksi ja se sopii himmentimen ansiosta myös työvalaisimeksi tai lukulampuksi. Valaisin on kaiken muun hyvän lisäksi myös kohtuuhintainen. ♥

IMG_0453.jpg

IMG_0456.jpg

IMG_0457.jpg

IMG_0497.jpg

Valaisimesta inspiroituneena keräsin useimmin käytössä olevat kosmetiikkatuotteeni Hayn pienen tarjottimen päälle ja kipaisin hakemassa tytön huoneesta itselleni lainaksi tuon Tigerista ostetun peilin. Tyttö ei suostunut pitkäaikaiseen lainaan, joten minun pitää keksiä itselleni oma jalallinen kaksipuoleinen meikkipeili ja harkitsenkin Normann Copenhagenin valkoisen Flipin ostamista. Flipissä on samaa henkeä kuin tuossa Leaf-valaisimessa, valkoiseksi maalattua terästäkin molemmat ovat. 

IMG_0463.jpg

IMG_0466.jpg

IMG_0487.jpg

IMG_0474.jpg

Leafissa on yhtä eleetön muotokieli kuin makuuhuoneen muissa valaisimissa. Louis Poulsenin AJ-jalkalampussa on samanlainen pöyreästä alustasta nouseva hieman viistoon kulkeva ohut teräsjalka. Katossa roikkuvan Artekin A330s -riippuvalaisimen kanssa yhtäläisyyksiä on valkoisen teräspinnan lisäksi pyöreä muotokieli. Leaf-valaisin on niin huomaamaton että se melkein katoaa String-hyllyn uumeniin ja se on pelkästään hyvä asia, sillä Leaf ja AJ sijaitsevat melko lähellä toisiaan. 

IMG_0501.jpg

IMG_0475.jpg

IMG_0504.jpg

Haluaisin kattovaloonkin himmennyksen ja harkitsen valopainikkeen vaihtamista himmentimellä varustettuun versioon. Katselin jo muutamia vaihtoehtoja ja muutoskustannus olisi maksimissaan noin 100 euron luokkaa. Itse en uskalla alkaa tuon tasoisia sähköhommia tekemään (enkä tiedä saisiko edes), mutta onneksi tuttavapiiristä löytyy sähkömies, joka kolmen tähden illallispalkalla on valmis tulemaan auttamaan minua, mikäli on tarvetta. :D

Lokakuu tulee olemaan melkoista menoa ja meininkiä ja se näkyy isosti myös blogin puolella. Tässä vaiheessa uskallan jo teillekin kertoa, että uudet tuulet todella puhaltavat ja koti tulee saamaan totaalisen muodonmuutoksen sen seurauksena. :) Paljastelen asiasta lisää viimeistään vkolla 41! :)

Ihanaa viikonloppua kaikille! <3

(Tuotekuva Muuto, postaus sisältää mainoslinkkejä)