Viime jouluna hankkimani kuivaava pesukone on osoittautunut käytössä vieläkin näppärämmäksi kuin mitä osasin edes toivoa, sillä viikkosiivouksen yhteydessä tehtävä lakananvaihto on muuttunut pese ja pistä puhtaana takaisin sänkyyn -projektiksi. Olen käyttänyt näitä yksiä ja samoja J.F by Finlaysonin pellavalakanoita sängyssäni kolmatta kuukautta putkeen, vaihtolakanoiden ollessa koskemattomana kaapissa koko tämän ajan. :)

IMG_8204001.jpg

neutral_valkopyykinpesuneste.jpg

Olen siirtynyt käyttämään hajusteettomia pyykinpesunesteitä ja Neutralin Joutsenmerkillä varustetut pesunesteet ovat ehdottomasti parhaimmat joita olen kokeillut. Valkopyykille tarkoitettu pesuaine pitää valkoiset vaatteet, lakanat ja pyyhkeet valkoisina eikä minun ole tarvinnut aikoihin tehdä ruokasooda-valkaisuja edes trikoopaitojen kainalokohtiin. Pyykki tuoksuu pesun jälkeen pelkältä puhtaalta puuvillalta, eikä niihin jää sellaista hajusteettoman pesuaineen ominaistuoksahdusta kuten esim LV:llä tai Erisanilla pesun jälkeen on jäänyt. Värillisen ja tumman pyykin pesen Neutral Colorilla, joka on pitänyt mustat vaatteet mustina ilman haalistumia. Neutralin pyykinpesunesteet ovat hajustettomuuden lisäksi myös väriaineettomia ja ne sopivat myös allergisille.

IMG_8222.jpg

IMG_8374.jpg

Eilen illalla koiralenkillä käydessäni onnistuin liukastumaan märkään lehteen ja heitin sellaiset voltit että polvi on ihan mustana ja selkää särkee. Kipu alkaa onneksi jo helpottamaan, joten lääkäriin ei tarvitse raahautua. Polvet paljastavia mekkoja en kuitenkaan tule edes sukkahousujen kanssa käyttämään seuraavaan kuukauteen, sen verran karun näköiseltä tuo vasen kinttuni nimittäin näyttää, hyih. :D Onneksi ehdin siivoamaan kotona ennen ilmalentoani, onni onnettomuudessa. :D

Ihanaa päivää kaikille! <3