Lukijani Venla kysyi minulta apua sisustusongelmaansa - miten säilyttää kirjoja ja elokuvia jos käytössä on vain avointa säilytystilaa seinähyllyjen muodossa. Asiaa hetken aikaa tuumittuani päätin vastata Venlalle kuvien välityksellä ja näyttää postauksen muodossa miten itse tälläisen ongelman ratkaisisin. :)

omakotivalkoinen_0611.jpg

omakotivalkoinen_0595.jpg

omakotivalkoinen_0591.jpg

Kirjankannet ja varsinkin sinisävyiset bluray-elokuvakotelot näyttävät vaaleaa sisustusta vasten räikeältä ja tilasta tulee helposti sekavan ja epäsiistin näköinen. Tähän ongelmaan ei oikeastaan olekaan kuin kolme ratkaisua: säilöä ne sisustukseen sopiviin säilytyslaatikoihin, naamioida ne paperin tai muun kääreen avulla osaksi sisustusta tai hyväksyä niiden olemus sellaisenaan. Itse hyödyntäisin avohyllyssä ensisijaisesti naamiointia ja kääräisinkin postausta varten hyllyllisen bluray-leffoja valkoisen piirustuspaperin sisälle piiloon. :)

omakotivalkoinen_0589.jpg

omakotivalkoinen_0603.jpg

Käärepapereihin voi kirjoittaa joko käsin tai koneella tulostaen elokuvien sekä kirjojen nimet. Värien kanssa voi myös halutessaan hullutella ja omalle hyllylleni olisi sopinut kivasti esim. muutama vihreä käärepaperi viherkasvien kaveriksi. Tytön huoneen hyllylle sopisi valkoisen lisäksi keltaiset, punaiset sekä mustat käärepaperit, ja pehmeämpään sisustustyyliin eri tummuusasteisia harmaansävyjä valkoiseen yhdistettynä. Sävytettyjen paperien avulla voi myös jaotella kirjoja kirjailijoiden tai aihealueiden perusteella... :)

Tunnelmallista iltaa kaikille! <3