Sain Danonelta testattavakseni Activia PRO -uutuusrahkoja, jotka sisältävät sekä proteiinia että Activian omaa Actiregularis®-bifido -probioottia. Activia PRO -rahkojen pitkä ja haastava kehitystyö sai alkunsa Suomesta ja ne avaavat markkinoille täysin uudenlaisen alasegmentin terveysvaikutteisten tuotteiden ryhmään. Vatsaystävällisille rahkavalmisteille on myönnetty myös arvostettu sydänmerkki. <3

IMG_0326.jpg

iIMG_0309.jpg

iIMG_0322.jpg

Rahkoja lähes kyllästymiseen asti päivittäin popsivana on maustamattomat Ehrmannit, Rainbowt ja Skyrit alkaneet tulemaan höysteidenkin kanssa jo korvista ulos, vaikka olen viime viikkoina notkistanut niiden jämäkkää koostumusta sitruunasta ja limesta puristetulla mehulla. Maustamattoman Activia PRO -rahkan koostumus on suutuntumaltaan ihanan pehmeää, notkeaa ja samettista, eikä se kaipaa "ohentamista". Koostumusta on vaikea sanoin kuvata, mutta täyteläisen luonnonjogurtin ja jämäkän rahkan sekoitus antaneen hyvän mielikuvan. :) Maustamattoman rahkan erittäin lyhyttä ainesosaluetteloa on mukava lukea, sillä rahka ei sisällä mitään ylimääräistä tai tarpeetonta. Tästä tuli uusi suosikkini! :)

IMG_0300.jpg

iIMG_0318.jpg

iIMG_0326.jpg

Ostan rahkani yleensä aina naturellina ja sekoittelen itse joukkoon muita aineksia, joilla saan kivaa vaihtelua välipaloihin. Suosikkihöysteitäni ovat erilaiset marjat, pellavansiemenrouheet sekä hedelmät kuten ananas ja sitrukset. Uusin suosikkini on limemehulla maustettu rahka, joka on ihanan kirpsakkaa ja raikasta. Olen vierottanut itseni irti sokerista enkä lisää makeutusta omiin rahkoihini, mutta jos rahka ja lime kuullostaa omaan suuhun liian kirpeältä, voi joukkoon toki ripotella sokeria tai muita makeutusaineita. Suosittelen kokeilemaan, lime ja rahka ovat yhdessä todella fressi makuyhdistelmä. :)

iIMG_0289.jpg

ActiviaPRO.jpg

IMG_0338.jpg

Maustamattoman rahkan lisäksi pääsin kokeilemaan muitakin makuja. Pistin pystyyn kunnon makutestin ja maistelin läpi mansikka-, vadelma-, mustikka- ja persikkarahkat. Activia PRO -makurahkat on toteutettu kerrosrahkamenetelmänä, joten makeutta voi helposti säädellä sen mukaan paljonko marjaa / hedelmää lusikoi rahkan joukkoon. Olen ehkä hieman outolintu, mutten ole koskaan pitänyt mansikkajogurteista tai -rahkoista, eikä Activia PRO -mansikkarahkakaan ollut minun mieleeni. Vadelma oli selvästi mansikkaa makoisampaa, ja vaikkei tämäkään ollut suosikkejani, annan pisteet siitä että rahkan alla piilossa oleva vadelmasydän maistui aidoilta vadelmilta. Mustikkarahka oli todella hyvää eikä maku poikennut paljoakaan tuoreilla metsämustikoilla maustetusta rahkasta. Persikka maistui tottumattomuuden vuoksi aluksi hieman oudolta, mutta tästä tulikin täysin yllättäen makulempparini syrjäyttäen kestosuosikkini mustikan. :) 

iIMG_0333.jpg

iIMG_0287.jpg

iIMG_0282.jpg

Rahkanäytteet toimitettiin näin kauniissa rusetein somistetussa laatikossa suoraan kotiovelle, hyvä että raaskin edes avata tuota lähetystä. :)

Minä menen Anna-Leena Härkösen Kaikki oikein -kirjan kanssa hetkeksi huilimaan ja sulattelemaan rahkaisaa masuani. :) Kivaa päivää kaikille! 

(Postaus toteutettu yhteistyössä Danone Finlandin kanssa)