Klassisen ja yksinkertaisen arkilaukun etsintä on kestänyt nyt reippaat 8kk ja tuo aika on pitänyt sisällään melkoista säätämistä... Yleensä olen ostanut uutta tilalle jo ennen kuin olen myynyt vanhaa pois, mutta tässä kyseisessä tapauksessa päätin mennä sieltä missä aita on korkeimmillaan ja elää hetken aikaa kokonaan ilman laukkua. :) Heikkona epätoivon hetkenäni sorruin ostamaan pari kivaa alennuslaukkua, mutta palautin ne kiltisti takaisin kauppaan liian suuren koon ja tätimäisyyden vuoksi. Keskikesällä pärjäsin  tosi hyvin ruokaostoksille tarkoitetulla kangaskassillani, mutta loppukesästä menetin hermoni kassin penkomiseen ja ostin itselleni pienen pussukkamallisen mustan nahkalaukun, jota kävin parantelemassa suutarilla. :)

iIMG_9477.jpg

iIMG_9473.jpg

Aitoa nahkaa oleva pikkulaukku on peräisin tilpehöörikauppa Tigerista ja hintaa sillä oli 4 euroa. :) Messenger-tyylisesti käytettävässä "turistilaukussa" oli kankainen ohut naru joka painoi ikävästi kaulaa ja meinasin jättää ostoksen tämän vuoksi tekemättä. Keksin kuitenkin tuunauttaa väskyni suutarilla, joka kymmenen euron hintaan vaihtoi kamalan narun tilalle ohuen nahkahihnan. Laukun kokonaiskustannus oli parantelun jälkeen karmaisevat 14€, ja vaikka tämän piti olla vain tilapäinen ratkaisu, tulin siihen tulokseen että laukku on tullut jäädäkseen. :)

iIMG_9476.jpg

iIMG_9471.jpg

Laukun etupuolella on kaksi vetoketjulla suljettavaa taskua, joista ylempi johtaa varsinaiseen laukkuosaan ja alempi pikkutaskuun. Takapuolella on kaksi pystysuuntaista saumaa ja tykkään itse käyttää laukkua saumallinen takapuoli ulospäin. Laukku on ollut kovassa käytössä kohta kaksi kuukautta ja se nielee sisäänsä kaiken mitä mukanani kuljetan eli lompakon, puhelimen ja avaimet. Tarvittaessa sinne mahtuu edellämainittujen lisäksi myös meikkipuuterirasia, huulipuna sekä purkkapaketti. 

iIMG_9484.jpg

Marimekko_serkku.jpg

Kesäkuussa sain tietää että Marimekon syysuutuuksien joukosta tulee löytymään mustaa nahkaa olevia pieniä peruslaukkuja. Olen kyttäillyt Marimekon sivuja siitä asti, mutta mustista peruslaukuista ei ole näkynyt vilaustakaan. Tänään kiljaisin riemusta kun Finnish Design Shopin sivuilta verkkokalvoilleni hypähti Marimekon Serkku -laukku mustassa värissä!!! En edes tiennyt FDS:n myyvän laukkuja, saati että ne ovat juuri sellaisia laukkumalleja joita itselleni halajan. :D 

Marimekko_pikkuserkku.jpg

Tämä kirjekuoren muotoinen Marimekko-uutuus Pikkuserkku on myös täydellinen, enkä yhtään tiedä kumpi laukku olisi kivempi - tämä kantikas Pikkuserkku vai pitkulaisempi Serkku ... Molemmat kun ovat aitoa mustaa nahkaa, messenger-mallia ja sopivan kokoisia. :)

Marimekko_Posepussukka.jpg

Haluaisin myös tämän Pose -pussukan, jota voisi käyttää sekä meikkipussina, juhlalaukkuna että iPad Minin kuljetuksessa. <3

Marimekko_Minimatkuri.jpg

Marimekko_Minimatkuri3.jpg

Marimekko_Minimatkuri2.jpg

 

Ja sitten on vielä tämä yksi laukkuhaaveeni Matkuri, joka on arkikäyttöön minulle aivan liian suuri, mutta reissulaukuksi se olisi täydellinen. <3

Marimekko_Tasku2.jpg

Yksi melko akuutti puute laukkurintamalta löytyy, sillä minulla ei ole juhlatilaisuuksiin sopivaa laukkua enää laisinkaan. Unelmani on edelleen Mulberryn musta Daria clutch, mutten ole vieläkään valmis sijoittamaan satoja euroja pikkulaukkuun. Marimekon Tasku -pussukka on seuraavaksi paras vaihtoehto ja kaiken miettimisen, säätämisen ja sähläämisen jälkeen päädyin tilaamaan itselleni ikioman Taskun tulevia juhlia silmällä pitäen, jättäen arkilaukkuasian edelleen hautumaan. :)

Voihan laukku sanon minä ja toivotan kaikille kivaa myöhäisiltaa! :) 

(Kuvat: Finnish Design Shop, Marimekko. Postaus sisältää mainoslinkkejä)