Sain kasvatettua vajaassa vuodessa oman hiusvärini takaisin ja ensimmäistä kertaa 19-vuoteen minulla oli täysin luonnolliset ja värjäämättömät hiukset. Kesän auringonpaahde sai kuitenkin tummanruskeat hiukseni vaalenemaan kolmella asteella, jonka seurauksena ne olivat voimakkaasti punaiseen taittavat haaleahkot kinuskinruskeat. Olen aina ollut voimakkaiden kontrastien ihminen ja vaikka omasta tummanruskeasta väristäni pidinkin, ei se haalistumisen jälkeen tuntunut yhtään omalta. Terävälinjainen polkkatukka tarvitsee minusta syvyyttä myös värin kautta eikä auttanut kuin suunnata hiusvärikaupoille. :)

IMG_0425.jpg

IMG_0419.jpg

IMG_0420.jpg

IMG_0418.jpg

Yritin etsiä mahdollisimman hellävaraista suklaanruskeaa väriä, mutta hylkäsin luomu- ja hennapohjaiset värit niiden epävarmojen väritulosten vuoksi. Normaalit markettiväritkään eivät innostaneet ja soitin lopulta kampaajaystävälleni, joka ehdottikin heti värjäystä Elumenin suoraväritekniikalla. Väritulos perustuu sähkövaraukseen, eikä se sisällä ammoniakkia, hapetteita eikä fenyleenidiamiineja, jotka ovat hiesvärien yleisimmät allergeenit. Hiusväristäni tuli todella intensiivinen ja ehkä aavistuksen tummempi kuin mitä toivoin. Väri on silti ehdottomasti parempi kuin TÄSSÄ postauksessa vilahtava haalistunut punaruskea. :)

Aurinkoista syyspäivää kaikille!