Suomalaisen Zinotin valmistamat Musta5101 sekä Mayn -tuotemerkkien syysuutuudet ovat aivan mielettömiä ja nauroinkin eilen heidän Habitare-messupistellään että lukevatko he minun ajatuksiani. :D Olen salaa toivonut Musta5101 -sarjaan mustikkaista siivoussuihketta ja mitäs silmäni ensimmäisenä eilen näkivätkään, no mustikkaisen siivoussuihkeen. :D Keittiössä oleva Mayn-ritiläkori sai tyylikästä täytettä saman sarjan astianpesuaineen, tiskirätin sekä -harjan viereen.

iIMG_9991.jpg

IMG_9996.jpg

IMG_9993.jpg

IMG_9995.jpg

Tiskiharjaa säilytän Design Lettersin aakkosmukissa, jonne harjasosa uppoaa piiloon ja yleisilme pysyy siistinä, eikä harjaan jääneet vesipisarat kastele pöytätasoa. Käsien kuivailua varten pidän korissa H&M Homen pieniä 30x30cm kokoisia froteepyyhkeitä, joilla voi tarvittaessa pyyhkäistä tasotkin puhtaaksi. Valkopyykkipesuaine pitää pyyhkeet valkoisina, vaikka ne likaantuisivat liesitasoa ja tiskipöytää pyyhkiessä. :)

iIMG_9990.jpg

iIMG_9986.jpg

iIMG_9981.jpg

iIMG_9983.jpg

iIMG_9984.jpg

Mayn säilytinuutuus See through storage sack sopii monenlaiseen säilytykseen likapyykistä harrastusvälineisiin sekä leluihin. Miespuolinen ystäväni mainitsi heti että tuo M-kokoinen säilytyspussi on täydellinen hänen jalkapallosuojiensa säilytykseen, sillä ilma pääsee kiertämään pussin läpi vapaasti eikä hajuhaittoja pääse syntymään. Minun neljävuotiaani nappasi säilytyspussin itselleen ennen kuin ehdin kissaa sanoa ja siellä säilytetäänkin nyt sitten neidin rakkaimpia barbinukkeja. :)

IMG_9994.jpg

Zinotin piste kaikilla herkuilla löytyy Habitare-messujen sisustusosastolta 1 C 26 (osaston 1 takaosassa). Käykäähän kaikki messuille suuntaavat katsastamassa nämä ja monet muut ihanat messutuotteet. Saatavana myös suosittuja Mayn teräskoreja molemmissa väreissä. :)

Pirteää perjantaipäivää kaikille! <3