Hullujen Päivien hulina alkaa huomenna jo klo 7.00 ja aion olla 6.45 alkaen koneella päivystämässä aamukahvin kanssa. Olen edelleen kahden vaiheilla huomisen valikoimassa olevan valkoisen Artekin jakkaran osalta ja päätinkin antaa kohtalon päättää puolestani. Klikkaan sen ostoskoriin Sinin mustavalkoisen mopin ja valkoisten sankakuulokkeiden kanssa ja ehkä ehdin saamaan sen... tai sitten en. :D Alla muutama oma suosikkini huomisen tuotevalikoimasta:

Hullarit_ke_startti.jpg

Hullarit_ke1.jpg

hullarit_ke4.jpg

Hullarit_ke5.jpg

Hullarit_ke2.jpg

hullarit_ke3.jpg

suosikkitarpit_ke_klo18.jpg

Hullarit_ke_iltatarpit.jpg

Iltatärpit tulevat myyntiin verkkokaupassa klo 18.00 ja Peugeotin valkoiset maustemyllyt ovat minusta iltavalikoiman parasta antia. Marc Jacobsin kelloa ihastelin myös, mutta sille ei itselläni ole tarvetta. 

hullutpaivat_stcom.jpg

Mikäli teet ostoksesi verkossa, suosittelen suuntamaan verkkokaupan sivuille jo hyvissä ajoin ennen hulinan alkamista ja kirjautumaan omilla tunnuksillasi valmiiksi sisään. Klo 6.55 alkaa todennäköisesti sivuston toimivuus takkuilla kuten aikaisempinakin kertoina, joten mitä vähemmän sinun tarvitsee klikkailla sivuilla päästäksesi kassalle, sen parempi. Ostoslista tai ostoskori ei varaa sinulle tuotetta, vaan vasta musta-keltaista KASSALLE-nappulaa painamalla voit olla varma että tuote / tuotteet on sinun. Viime kerralla kuvittelin ehtiväni ostamaan muutaman tuotteen, jotka olivatkin kassalle päästessäni loppuunmyytyjä, nopea siis pitää olla mikäli mielit saada parhaimmat tarjoustuotteet päältä. :)

Hulisemisiin! :)

(Kuvat: Stockmann.com, postaus sisältää mainoslinkkejä)