Kodinsisustajia hemmotellaan Stockmannilla tänä viikonloppuna - kanta-asiakkaat saavat kaikista kodinosaston tuotteista -20% alennusta. Olen jo jonkin aikaa ehtinyt odottelemaan tämän sorttista etukampanjaa, sillä uutta saarekkeellista keittiötä varten tarvitsee hankkia kaksi baarituolia ja uudet pannulaput. :)

Stcom_kantisale4.jpg

Stcom_kantisale5.jpg

Omakotivalkoinen_aleostokseni.jpg

Päätin jo vuosia sitten haluta keittiösaarekkeen yhteyteen baarijakkarat. Nyt kun asia on viimein ajankohtainen, kävin kertauksena läpi useita eri istuinvaihtoehtoja ja pähkäilin niiden sopivuutta sekä uuteen keittiööni että muuhun sisustukseen. Hay Hee -baarituolit ovat edelleen vaihtoehtojen kärkisijalla siroutensa ja kokonsa vuoksi, ja ne sopivat myös ruokapöydän ympärillä oleviin tuoleihin. Tarjousta jo tovin odottaneena pistin kaksi baarituolia tilaukseen ja samaan syssyyn ostin myös Menun Propeller -pannunalustan sekä Artekin mustavalkoisen Siena -sarjan pannulaput ja essun. :)

Stcom_kantisale6.jpg

Artekin valkoisesta Mademoiselle -tuolista olen haaveillut jo pari vuotta. Tilaa tälle klassikkotuolille ei kuitenkaan valitettavasti löydy ellen päädy vaihtamaan sohvaa nojatuoleihin, ja tämä ei ole ajankohtaista vielä pitkiin aikoihin. Jatkan edelleen siis haaveilua. :)

Stcom_kantisale1.jpg

Stockmann.com/koti

Kanta-asiakasedun saa kaikista verkkokaupan kodintuotteista ja se koskee myös pidemmän toimitusajan tilaustuotteita! Kampanja-aika perjantaista sunnuntaihin 24.-26.10.2014!

Kivaa perjantaita ja alkavaa viikonloppua kaikille! :)

(Kuvat: Stockmann.com, postaus sisältää mainoslinkkejä)