Blogini Facebook-sivu saavutti 2000 tykkääjän rajapyykin ällistyttävän vauhdikkaasti ja lupaamani blogiarvonta starttaakin nyt samantien! ♥ Arvontapalkintoja on jaossa yhteensä 5kpl, joista yksi onnekas voittaa omakseen By Lassen nelihaaraisen Kubus-kynttelikön. Voittaja saa valita kahdesta värivaihtoehdosta mieluisimman, mustan tai valkoisen. Lisäksi arvon 4kpl The White Companyn tuotevalikoimaan kuuluvaa Winter -tuoksukynttilää, jonka sydäntuoksu muodostuu ihanasta sekoituksesta neilikkaa, appelsiinia ja kanelia. ♥

omakotivalkoinen_blogiarvonta_ByLassenKu

omakotivalkoinen_thewhitecompany_tuoksuk

TheWhiteCompanyWinter_kynttil%C3%A4.jpg

Arvontaan voit osallistua jättämällä persoonallisella ja erottuvalla nimimerkillä varustetun vapaamuotoisen kommenttisi tämän postauksen kommenttiboksiin. Osallistumisaikaa on tiistaihin 7.10.2014 klo 23.59 asti! Perinteiseen tapaani huhuilen blogissani onnekkaita voittajia ilmoittautumaan heti arvonnan suorittamisen jälkeen 8.10.2014, joten muistathan olla kuulolla!

Kaunis kiitos vielä jokaiselle blogini lukijalle, Facebook-tykkääjälle sekä muita seurantakanavia käyttäville! <3 Onnea arvontaan ja lykkyä pyttyyn kaikille! :)

ARVONTA PÄÄTTYNYT! KIITOS KAIKILLE OSALLISTUJILLE! <3 <3