Päätin olla ahkera ja hoitaa kaikki viikonlopun pikkujouluja varten hoidettavat rästihommat heti pois alta. Kipaisin siskon luona hakemassa laukun lainaan, vein mekkoni pesulaan ja ostin Lindexiltä parit 10 denierin sukkahousut valmiiksi lauantai-iltaa odottamaan. Lindex-visiittini ohjautui kuitenkin sivuraiteille kurvatessani sisään Zaran ovista ja kuten arvata saattaa, jotakin superiahan sieltä löytyi. :)

Omakotivalkoinen_pikkujouluasu.jpg

pusero Mango, nahkahame Zara, laukku Marimekko Tasku, korkkarit Zara, sukkahousut Lindex, huulipuna ja kynsilakka Dior Rouge 999

En halua puolustella itseäni ja sanoa että olisin ollut etsimässä juuri tälläistä vaatetta, sillä heräteostoshan tämä Zaran musta keinonahkainen kynähameeni oli. :) Ostokseni onneksi täyttää muutaman vähemmän tärkeän puutteen vaatevalikoimassani, en nimittäin omistanut ainuttakaan hametta. Aidolta nahalta näyttävä tyylikäs polvimittainen kynähame sopii täydellisesti valkoisen läpikuultavan shifonkipuseroni kanssa. Punatut huulet ja lakatut kynnet toimivat pikkujoulukostyymini viimeistelynä, jalassa korkkarit ja kainalossa Marimekon Tasku-pussukka aka iltalaukkuni. :)

Kivaa illanjatkoa kaikille ja huomiseen! <3