Täällä on hirmuinen joulutohina meneillään ja koti hyppää hetkeksi lumivalkeaan jouluasuunsa. :) Kyseessä ei ole pysyvä olomuoto, vaan lehtiartikkelia varten tehty stailaus meidän tulevasta joulukodista. Julkaisen viralliset kuvat blogin puolella vasta marraskuun tienoilla, mutta haluan jakaa muutaman maistiaisen teille jo ennakkoon. :)

Omakotivalkoinen_07111.jpg

Omakotivalkoinen_0699.jpg

Omakotivalkoinen_0713.jpg

Omakotivalkoinen_0702.jpg

Omakotivalkoinen_0705.jpg

Omakotivalkoinen_0707.jpg

Valkoista, valkoista ja valkoista! :) Se on tulevan joulun väri, ripauksella tummaa vihreää. ♥ Inspiraatio sisustukseen syntyi tytön suosikkielokuvasta Frozen ja keksin koristeiksi muutamia superhienoja juttuja, joista postaan ohjeiden kanssa kuun vaiheessa. Frozenin huurteista tunnelmaa voitte nautiskella alla olevaa kuvaa klikkaamalla, joka johtaa Youtubeen ja Demi Lovaton esittämään Let it go -tunnusmusiikkiin. :)

Disney_Frozen_2014.jpg

Minä jatkan kuuran huurruttamien tyynynpäällisten tuunailua ja lahjojen paketointia, ihanaa iltaa kaikille! <3