Vinkkasin Hullujen Päivien tarjoustuotteena olleesta String -työtasokokonaisuudesta teille pari päivää sitten ja moni teistä oli todella pettynyt kun ennakkotiedoista poiketen sitä ei aamulla löytynytkään verkkokaupan valikoimasta. Kävin hetki sitten katsomassa Hullareiden iltatärppivalikoiman ja huomasin että String on illan aikana lisätty verkkokaupan valikoimaan. :) Tämä on varmasti erittäin iloinen uutinen kaikille teille, jotka ette pitkän välimatkan vuoksi päässeet vierailemaan myymälässä.

StringSysten-ty%C3%B6p%C3%B6yt%C3%A4.jpg

Tytöllä on juuri tuo samainen työtasokokonaisuus, johon olen lisännyt pöydän alla olevan neljännen hyllyn. Oma mielipiteeni on että tämän kivempaa työpöytää ei ole, sillä hyllystö on äärimmäisen muuntautuva ja laajennettavissa tuleviin tarpeisiin, sekä lapsena että aikuisena. Makuuhuoneeni vaatesäilytys on toteutettu tällä samalla kalustesarjalla ja jos joskus tulee tiukka paikka etätöiden suhteen, voin lisätä vaatehyllystööni pöytälevymoduulin ja näin minulla on ehta toimistotila jossa työskennellä oikeaoppisesti (ruokapöydän sijaan :D). 

iIMG_790665.jpg

iIMG_7930.jpg

Huomenna tulossa syksyinen somistepostaus, josta ei väriä puutu. :) Ihanaa myöhäisiltaa kaikille ja kauniita unia! <3

(Tuotekuva: Stockmann.com, postaus sisältää mainoslinkkejä)