Täällä Helsingissä on saatu tänään ihailla hentoista lumisadetta ja olen koko päivän ollut jouluissa fiiliksissä. Kävin hakemassa kaupasta pipareita ja glögiäkin, ja huudatin Frank Sinatran joululevyä siivousmusiikkinani. :) Joulumielellä kun ollaan, haluan jakaa teille jo ennakkoon pari kuvaa, jotka nappasin Parhaat Kotiblogit -lehden 30.10. ilmestyvää joulunumeroa varten. ♥

Omakotivalkoinen_tunnelmaa1.jpg

omakotivalkoinen_0893.jpg

Omakotivalkoinen_Makuuhuone2.jpg

omakotivalkoinen_0892.jpg

Omakotivalkoinen_TineK-kynttila.jpg

Omakotivalkoinen_Joulukoristeet3.jpg

Omakotivalkoinen_Joulukoristeita1.jpg

Olen siirtynyt katselemaan tv-sarjoja tietokoneen ääreen ja telkkaria ei pidetä päällä enää kuin parina päivänä viikossa. Keksin tässä postausta näpytellessäni, että laitan tulenrätinällä varustetun Takkatuli-dvd:n pyörimään televisioruutuun taustatunnelmaksi kun alan kohta katselemaan läppäriltä ohjelmia kanelilla maustettu iltapalapuuro ja glögikuppi seuranani. :) Tunnelmallista iltaa kaikille! <3